Miért találnak mindig valami kifogást hogy miért nem sikerült az ellenzéknek valami, és miért mutogatnak mindig a Fideszre?
"Ha a Fidesz és a Fideszesek tennék ezt akkor már menne a felháborodás mi ez a kettős mérce?"
Ömm, de hisz azt csinálják. 2012 óta mondjuk volt bármilyen tüntetés, amelyre nem húzták rá, hogy a Gyurcsány/ellenzék/Soros/Merkel/Sargentini stb. stb. áll mögötte, szervezi és/vagy finanszírozza?
Őszintén nem tudok olyat mondani, amit a fidesz elrontott, vagy nem csinálta olyan jól, ahogy elvárható lett volna és ezért felelősséget vállaltak.
Egyébiránt visszatérve az eredeti kérdésre: Mi inspirálta ezt a gondolatmenetet? Történt valami, amiről lemaradtam?
#1 vagyok:
Ha már lenulláztad mindhárom, neked nem tetsző választ, akkor az elsőt miért nem törölted?
Trollkodsz?
#3 vagyok:
Na, ez is megvolt! :D
Szomorú és nevetséges, hogy csak az után hogy rád szóltam!
Én nem mutogatok a Fideszre, én a politikusokra mutogatok.
Egyik eb, másik foci vb.
"Ha a Fidesz és a Fideszesek tennék ezt akkor már menne a felháborodás mi ez a kettős mérce?"
A fidesz politikája 2010 óta pont ebből áll. Szétlopják az országot, a problémákat pedig mindig másra fogják. Itt egy lista arról hogy kiket neveztek valah, a teljesség igénye nélkül:
- Az IMF
- A bankok
- Helsinki Bizottság
- Brüsszel
- Civilszervezetek
- Soros
- Merkel
- Macron
- Európai Unió
- Juncker
- A finnek
Bocsi ranyomtam az elkuldesre. Szóval itt a lista kiket neveztek valaha a haza ellenségeinek, akik mindent bajnak okozói.
Lista folytatása:
- A liberálisok
- Európai bizottság
- Heineken
- Minden ellenzéki párt
- Gyurcsány
- SZDSZ
- Kommunisták
- Migránsok, bevándorlók, menekültek
- Afrikaiak, arabok
- Muszlimok
- Zöldek, környezetvédők
- Egyetemisták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!