Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az én popsim nem olyan sima, mint azoknak a csajoknak akiket a tv-be mutogatnak?
Szerezz be egy sminkest.
Ha nem akarod, hogy kidörzsölje a nadrág, akkor ne tangát hordj, hanem nagyibugyit.
emberek fotsópról még nem hallott senki? olyan gyakorlatilag nincs hogy tök sima legyen valakinek a feneke! bitekben létezik, lásd lara croft. Ha olyat akarsz akkor engedj rá a virgácsokra egy kockát és szép sima lesz!
Legjobb tanácsom am nekem is az hogy ne tangát hordj, mert a farmer valószínűleg érdesebb mint egy bugyi.
Ezzel nem vagy egyedül. Nekem is olyan, és még sokan másoknak is.
Próbáld meg kenni bepanthen-nel vagy neogranormon-nal, vagy vegyél valami babapopsi kenőcsöt. Ez most így viccesen hangzik, de segíteni fog valamennyire helyreállítani a bőrödet. Én is teljesen tönkretettem, hogy folyton tangát hordtam, de mióta francia bugyit hordok, valamelyest javult a bőröm. Plusz kenegetem neogranormonnal néha. :)
Sajnos, ha ülőmunkát végzel, és folyton nyomódik ott, ráadásul ha farmerban vagy, akkor még nagyobb az esély, hogy olyan lesz. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!