Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A legjobb barátnőm férje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm férje belém szeretett. Hogyan éljek ezzel a titokkal?

Figyelt kérdés
A történet röviden. A legjobb barátnőm és én olyanok vagyunk mint a testvérek. A barátnőm férje belém szeretett. Mi egy helyen tanítottunk egy ideig, lényegtelen, tehát volt alkalmunk megismerni egymást. Eleinte csak munkahelyi dolgokról beszéltünk. Aztán ezek a beszélgetések átalakultak. Soha nem esett szó sem szexről, sem megcsalásról. De belém szeretett. Hogy én mit érzek lényegtelen. Igen én is szeretem. Amint ez nyilvánvaló lett azonnal abbahagytuk a beszélgetést. Azóta sem beszélünk, lassan fél éve. Nekem még mindig fáj eza lelki teher. Fáj mikor látom őket, hiába nincs jogom hozzá. Tudom, hogy semmihez sincs jogom. Sem ahhoz , hogy fájjon, sem ahhoz hogy szóljak a barátnőmnek. Mégis lassan belebetegszem és nem sajnáltatni akarom magam. Én voltam aki végül kimondta a végszót. Töröltem/tiltottam minden kommunikációs csatornáról. Mit tegyek, hogy ne betegedjek ebbe bele jobban?
2019. nov. 8. 20:12
1 2 3
 11/30 Savlekotő ***** válasza:
13%
Nyisd fel a barátnőd szemét,Mert ha rád startol aki a majdnem testvére vagy akkor ez egy féreg,és van ott több nő is hülyítve..
2019. nov. 8. 20:47
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Becsülendő, hogy lelkiismeretesen állsz a helyzethez.

Legyél nyitott más(ok)ra is, szerintem ha elkezdesz valakivel komolyabban ismerkedni, elmúlik pillanatok alatt az a "szerelem", amitől most világvége érzésed van.

2019. nov. 8. 20:49
 13/30 Savlekotő ***** válasza:
17%
Te magad sajnálod nem a barátnődet,fáj h ő boldog,ilyen barátnő mellett nem kell ellenség. :(
2019. nov. 8. 20:49
 14/30 anonim ***** válasza:
20%

Jaj ne dramatizálj már. Olyan nincs, hogy "belehal a fájdalomba", az emberi természet olyan, hogy borzalmasan ocsmány és szar dolgokat is el tud viselni, nemhogy egy ilyen semmiséget.

Azért nem akarsz beszélni, mert ugyanolyan gyáva és gerinctelen vagy, mint a pasas.

2019. nov. 8. 20:50
 15/30 A kérdező kommentje:

,,Nyisd fel a barátnőd szemét,Mert ha rád startol aki a majdnem testvére vagy akkor ez egy féreg,és van ott több nő is hülyítve.."

Állj! NEM STARTOLT RÁM! De mint mondtam teljesen lényegtelen a fétj szempontja. Mint írtam volt alkalmunk megismerni egymást- itt ne pár hetes hónapos ismertségre gondolj. Évek alatt ismertem ki azt a férfit és minden csak nem féreg. Nem azért mondom ezt mert annyira magasztolni akarom. De tényleg hűséges volt mindig és akármilyen ostoba naív p....sának hiszel de én tényleg elhiszem neki, hogy nem szándékosan lett ,,szerelmes". A legnagyobb hibája ,hogy bevallotta. Azt nem kellett volna. De már mindegy. Köszönöm a válaszokat, remélem valaki majd elfeledteti velem az egészet.

2019. nov. 8. 20:53
 16/30 A kérdező kommentje:

,,Te magad sajnálod nem a barátnődet,fáj h ő boldog,ilyen barátnő mellett nem kell ellenség. :("

Mindkettőnket sajnálom igazság szerint. Nem játszom meg magam persze, hogy sajnálom magam is. Rohadtul. De ha egy önző gerinctelen féreg lennék mint ahogy most itt jó páran beállítotok akkor szerintem nem így viselkedtem volna az elmúlt időkben. Már bánom, hogy ki írtam a kérdést. Talán csak beszélni akartam róla végre , de talán egy pszichológus nagyobb segítség lesz. Sziasztok szép estét Nektek.

2019. nov. 8. 20:56
 17/30 anonim ***** válasza:
20%

"Már bánom, hogy ki írtam a kérdést. "

Miért? Mert nem kedvesek hozzád? Mert kimondják a nyilvánvalót és nem állnak be melléd sajnálni TÉGED?

Sajnálod te épp eléggé saját magad, hidd el! Ahhoz nem kell kórus!

Igen, mindenkinek jobb lesz, ha békén hagyod mindkettőt!

És egy pszichológus se ártana, fejben nincs rend.

2019. nov. 8. 21:01
 18/30 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó válaszadó. Befejezem ezt a viselkedést, keresek egy jó pszichológust, és túl teszem magam a sajnálkozáson. Ennyit tehetek. Köszi a válaszokat mindenkinek ment a zöld kéz.
2019. nov. 8. 21:12
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél rendet a fejedben. Sportolj, foglald el magad, találj új hobbikat, utazz el valahova pár hétre, építsd fel magad újra, mint egy szakítás után. Ismerkedj, járj nyitott szemmel. A gyógyír a problémádra az lesz igazán, ha beleszeretsz másba és ez csak egy rossz emlék marad.
2019. nov. 8. 21:12
 20/30 anonim ***** válasza:
28%

Egy gonosz embernél csak az undorítóbb, aki közben egy szentnek vagy mártírnak próbálja magát beállítani. Mint ahogy te csinálod.

Ha valóban tisztességes nő lennél, nem "alakultak volna át" azok a munkahelyi beszélgetések, mert alkalmat se hagytál volna rá. Ha nem csak sajnáltatni akarnád magad meg együttérzést kicsikarni az emberekből, akkor odaállnál a "barátnőd" elé és beismernéd neki, hogy milyen érdekes "átalakult" beszélgetéseket folytattál a férjével, aki szerelmet is vallott neked, te pedig "belebetegedtél" a saját szerelmedbe.

Hagyjad már ezeket a béna kifogásokat, hogy nem akarsz neki fájdalmat okozni. Magadat nem mered kitenni annak, hogy becsületesen elmondod neki az igazat, mert félsz a reakciójától. Gyáva és álszent vagy, ezt egyetlen pszichológus sem fogja kigyógyítani belőled.

2019. nov. 8. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!