Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A legjobb barátnőm férje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm férje belém szeretett. Hogyan éljek ezzel a titokkal?

Figyelt kérdés
A történet röviden. A legjobb barátnőm és én olyanok vagyunk mint a testvérek. A barátnőm férje belém szeretett. Mi egy helyen tanítottunk egy ideig, lényegtelen, tehát volt alkalmunk megismerni egymást. Eleinte csak munkahelyi dolgokról beszéltünk. Aztán ezek a beszélgetések átalakultak. Soha nem esett szó sem szexről, sem megcsalásról. De belém szeretett. Hogy én mit érzek lényegtelen. Igen én is szeretem. Amint ez nyilvánvaló lett azonnal abbahagytuk a beszélgetést. Azóta sem beszélünk, lassan fél éve. Nekem még mindig fáj eza lelki teher. Fáj mikor látom őket, hiába nincs jogom hozzá. Tudom, hogy semmihez sincs jogom. Sem ahhoz , hogy fájjon, sem ahhoz hogy szóljak a barátnőmnek. Mégis lassan belebetegszem és nem sajnáltatni akarom magam. Én voltam aki végül kimondta a végszót. Töröltem/tiltottam minden kommunikációs csatornáról. Mit tegyek, hogy ne betegedjek ebbe bele jobban?
2019. nov. 8. 20:12
1 2 3
 1/30 Savlekotő ***** válasza:
34%
Már rég szólnod kellett volna,valószínű csalta már meg...
2019. nov. 8. 20:18
 2/30 anonim ***** válasza:
87%
Miből gondolod, hogy beléd szeretett?
2019. nov. 8. 20:21
 3/30 A kérdező kommentje:
Elmondta. Nem csalta meg soha még. Soha nem is fogja. Velem sem tenné . Ezt is megmondta. Aztán be is fejeztük de rossz mindkettőnknek persze senki nem tud róla semmit. Ő is beakarta fejezni nem csak én. Bár ne vallotta volna ezt be soha. Azóta pokol az életem... Nem tudom együtt tudok-e ezzel élni, azon gondolkodom az egész várost, munkahelyet, barátnőt, mindent itt hagyok
2019. nov. 8. 20:29
 4/30 anonim ***** válasza:
62%

Nem lehet hogy szeretőt keres magának? Nem lehet hogy a barátnődet nem is szereti? Jobb lenne ha a barátnődet is kerülnéd, és egy időre csökkenne a kommunikáció köztetek. Próbálj meg egy időre elutazni. Vagy nézz másik lakóhely után.

Ne felejtsd el hogy nem tudható hogy te hányadik nő vagy neki a barátnőd mellett. Ő nem érdemli ezt meg. Jobb lenne ha ilyenkor a barátnőd re gondolná hogy Sose áruld el, ne szúrd hátba. Jóvátehetetlen kárt okozhatsz benne ezzel.

2019. nov. 8. 20:35
 5/30 anonim ***** válasza:
36%

Ezzel a titkolózással csak rosszat teszel a barátnőddel. Igenis joga van tudni, hogy egy olyan ember felesége, aki másba szerelmes, mással szeretne lenni, és mellette csak a sajnálat/megszokás tartja. Joga van hozzá, hogy találjon egy olyan férfit, aki őszinte hozzá és aki mellett megtalálhatja a boldogságát, aki nem úgy fekszik le vele, hogy közben a legjobb barátnőjére gondol.

Legalább benned lehetne annyi tisztesség (és szeretet) a legjobb barátnőd iránt, hogy bevallod neki a dolgot, ha már a kedves férj sunyin és gyáván lapul.

2019. nov. 8. 20:37
 6/30 anonim ***** válasza:
80%
Ha tényleg szereti egymást két ember, akkor tesz érte, hogy együtt legyenek. Ilyen drámák, amiket itt leírsz, a filmekben vannak. Itt valaki hazudik... vond le a következtetést és ébredj fel!
2019. nov. 8. 20:39
 7/30 A kérdező kommentje:
Ha bevallanám belehalna a fájdalomba. Nem tehetem ezt meg mert ha esetleg tenne magával valamit , az nekem lenne rosszabb, hogy tönkretettem két embert is. Nem ,nem szeretőt keresett. Abszolút nem. És magyon szereti a barátnőmet, láttam a két szememmel. De az érzései ellen sem tud tenni. Azaz tud. Nem tápláljuk őket egymás iránt. Úgy látom ,jobban szeretik egymást azóta mint valaha
2019. nov. 8. 20:40
 8/30 Savlekotő ***** válasza:
18%
Már most megcsalja érzelmileg hiába nincs szex,nem csak az megcsalás ha szex van,rosszabb ha jobban szeret mással beszélni,lenni programozni,sokkal rosszabb,a csaj meg otthon nem érti miért nem szol hozzá miért hidegült el.. Legyen gerince..
2019. nov. 8. 20:40
 9/30 A kérdező kommentje:

,,Ha tényleg szereti egymást két ember, akkor tesz érte, hogy együtt legyenek"

Én ezt értem. Jogosnak is tartom. Én tudom mit érzek. Szerelmes vagyok de a barátnőm sokkal de sokkal fontosabb ennél. Ha nem lenne az, akkor nem tiltom le mindenhonnan a másikat és nem szakítom meg a kapcsolatot. Igazság szerint nem aza kérdés hogy a férj mit érez meg mit nem, hanem mit tegyek Én ,hogy jobb legyen Nekem ? Hogy nyugtassam meg magam és éljek ezzel a titokkal ? Tényleg el kell mennem ... :(

2019. nov. 8. 20:42
 10/30 A kérdező kommentje:
És igen nekem ez elég nagy dráma, persze lehetne ennél rosszabb is,és nem fogok belehalni sem. Csak agyalok ,hogy ezt az átkozottul bonyolult feladatot hogy a francba oldjam meg. Nem beszélhetek róla senkivel. Ezért tettem fel a kérdést. Esetleg pszichológus segítene ? Kérlek ne ócsároló ,,szeretőt keresett a szemét férj" válaszokat adjatok. 1000 alkalma lett volna rá ,hogy csaljon de soha nem tenné meg. Meg különben sem ez számít. Ők megvannak óvva. A barátnőm boldog, a férj visszatalált hozzá minden téren. Én meg itt maradtam összetörve de tudom megérdemlem és nem sajnáltathatom magam. Na ezért tettem föl a kérdést, hogy befejezzem ezt a szánalmas sajnálkozást és ötleteket kapjak Tőletek :)
2019. nov. 8. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!