Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek mit tegyek? Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Ez megcsalas?

Figyelt kérdés

Barátnőm abban a hónapban amikor osszejottunk, elment nélkülem egy buliba ahol fiúkkal táncolt, és az egyik srác lekapta. Ő kb saját elmondása szerint csak pár másodperc után érezte és utána lökte el magától a sracot, viszont utána ugyanúgy bulizott vele.

Nem tudom másoknál hogy van, de mi mindketten egyetértettünk abban hogy már a másik nemhez való dorgolozes sem okes. Két dologra lennék kíváncsi, először az, hogyha titeket hátulról megfognak megfordulsz és le kapnak, ti is ennyi idő után loknetek el a másikat, ha baratotok van?

A másik hogy ez megcsalas-e?

2019. nov. 2. 13:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
Én nem tennék semmit sem. Első hónapban történt, akkor még nincs olyan erős kötődés két ember között, nem feltétlenül alakulnak ki mélyebb érzelmek és ez nem olyan nagy dolog, főleg, hogy nem Ő kezdeményezte. Kár lenne ezt felfújni. Több negatív hatása lenne a kapcsolatra nézve, mint pozitív, és csak magaddal szúrnál ki.
2019. nov. 2. 15:57
 12/18 anonim ***** válasza:
35%
Ki tudja miket csinált még, amiről nem tudsz? Hiszen ezt is letagadta.
2019. nov. 2. 21:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarta azt hogy ne bízz benne. Be volt csiccsentve nem volt felkészülve rá. Am még mikor voltam buliba még tavaly engem meg átkarolt az egyik csávó nem is tudtam mit tenni. Nem azért mentem bulizni mert pasizni akartam hanem jól érezni ennyi. De ne fújd fel még ez nem szakít ok sztem.
2019. nov. 3. 01:08
 14/18 anonim ***** válasza:
88%
Persze ellöktem magamtól de némelyik rámenős típus.
2019. nov. 3. 01:09
 15/18 anonim ***** válasza:
63%

Pár másodperc után érezte, ekkora ordas kamu hülyeséget... :)

Ha valakit lekapnak az csak pár másodperc után érzi? Hogy valaki a szájában van?

Akarta, jól esett neki az a helyzet. Nem tudom milyen lehet a kapcsolatotok, én talán még egy esélyt adnék neki de a legkisebb hasonló hülyeség után páros lábbal dobnám ki a ***csába.

Nőnél jobb színész nincsen kérdező.

2019. nov. 3. 13:56
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha púzóba csinálja, az még nem.
2019. nov. 7. 15:20
 17/18 Fruzs33 ***** válasza:

Lesmárolta a srác.Visszacsókolt?

Nem.Ezért nem megcsalás.

Ha tényleg megcsal,akkor add ki azt útját,és kész.

2019. nov. 15. 01:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is jártam már így buliban. (Lány vagyok). Ennek semmi de semmi köze nincs a megcsalashoz, ez egy szituáció. A megcsalas fogalmaba ez nem tartozik bele! 😉
2019. nov. 15. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!