Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Ez megcsalas?
Barátnőm abban a hónapban amikor osszejottunk, elment nélkülem egy buliba ahol fiúkkal táncolt, és az egyik srác lekapta. Ő kb saját elmondása szerint csak pár másodperc után érezte és utána lökte el magától a sracot, viszont utána ugyanúgy bulizott vele.
Nem tudom másoknál hogy van, de mi mindketten egyetértettünk abban hogy már a másik nemhez való dorgolozes sem okes. Két dologra lennék kíváncsi, először az, hogyha titeket hátulról megfognak megfordulsz és le kapnak, ti is ennyi idő után loknetek el a másikat, ha baratotok van?
A másik hogy ez megcsalas-e?
"Ő kb saját elmondása szerint csak pár másodperc után érezte és utána lökte el magától a sracot, viszont utána ugyanúgy bulizott vele."
Ez hogy történt? Saturészeg volt/be volt cuccolva/aludt és nem vette észre egyből...?
Be volt csiccsentve
Csak azt nem értem hogy én csatak részegen is elhajolok ha egy lány kavarni akar, mielőtt hozzám érne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!