Van itt olyan aki a 20as éveiben jár és se párkapcsolata, se barátai sincsenek, még is jól érzi magát így is? Ha igen akkor hogyan lehetséges? 😀
Volt egy több éves párkapcsolatom, ez alatt az idő alatt teljesen elhanyagoltam az akkori barátaimat mert a párom féltékeny volt és tiltott tőlük. Sajnos velük már semmiképpen nem tudom felvenni a kapcsolatot újra, próbáltam de jogosan nem kiváncsiak rám.
Páromról viszont kiderült, hogy fél éve megcsal.. nagyon meglepődtem rajta.
Voltak néha érdekes dolgai, szinte jelnek is lehetett venni én viszont nem vettem sajnos komolyan :( most vele is szakítottam mikor kiderült.
Nagyon nehezen megy alapból az ismerkedés akárkivel, pláne a történtek után.
Van itt olyan akinek huzamosabb ideje se párkapcsolata se barátai nincsenek még is tud boldog lenni?
21N
Jelen. 22 éves vagyok. Párkapcsolatom sohasem volt, sőt tovább megyek randizni se voltam még. Hiányzik nyilván a dolog de mivel esélytelen így beletörődtem és próbálok nem gondolni rá.
Barátaim nem mondanám hogy nincsenek de nem sok van és azokkal is inkább csak neten tartom már mostanság a kapcsolatot, elég rég nem voltam sehol. De megvagyok így is.
22F
Igen vannak, legalábbis biztos vannak!
Én 23 éves/lovászfiú, aki boldog, céltudatosan élem az életem, nincs nagyon időm nőzni, álbarátokat összeszedni sincs kedvem!!
Egész eddigi életemben csak csalódtam az emberekben. Egyedül sokkal jobb. Nem is akarok se barátnőt se barátokat.
22/F
Itt vagyok :D nem mondanám hogy jól érzem magam egyedül de társaságban még rosszabb lenne mert szorongós vagyok.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!