Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért hazudnak saját maguknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak saját maguknak is a félrelépők? Miért nem lépnek ki a kapcsolatból?

Figyelt kérdés
2019. okt. 20. 17:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Ezt megis honnan veszed hogy onamitasban elnek azok akik felrelepnek? Ekkora hulyeseget! Es kinek lenne jo ha elhagyna a parjat?

En pl. szeretem a ferjem, o sokkal jobban szeret engem ez igaz es nem csal meg, nincs ra oka mert o mindent megkap tolem. De nekem tobbre van szuksegem szex teren, amit kielek massal. Etol nem vagyok rossz feleseg, anya, haza megyek es o ebol semmit nem erzekel, mert szeretem es torodok vele es az egesz csaladal. En tobb szexre vagyom igy neha ki kell eljem magam massal, mert ha nem akkor csak gyul a feszultseg bennem es atmegyek harpiaba, az meg kinek jo? Tokeletes parnak tart mindenki minket es azok is lennenk ha meg a szexualis etvagyunk is klapolna, de nem igy van igy hat van mas. De soha nem hagynam el a ferjem egy hezagpotloert.

2019. okt. 21. 13:39
 12/14 anonim ***** válasza:

49%os,igen tipikus nö vagyok,eltaláltad.

Igen,a férfi gondolkodast nem értem...(te érted a nőkét???)ezért is kérdeztem toled,de választ nem kaptam...

2019. okt. 21. 13:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Az 11-es féle válaszok a kedvenceim. Szeretem, de megcsalom.
2019. okt. 21. 23:20
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

11es

akárcsak a legtöbb hozzád hasonló érzelmi zokni, te is egy álomvilágban élsz...ha szeretnéd a párodat, akkor nem okoznál neki fájdalmat ez ennyire nagyon egyszerű :)

amúgy ez a hozzáállás, hogy "ő ebből semmit sem érzékel" ez a kedvencem, mert általában az ilyen emberek kapják a hideg zuhanyt, hogy hoppá a páromnak is van egy "hézagpótlék"

2020. febr. 4. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!