Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak saját maguknak is a félrelépők? Miért nem lépnek ki a kapcsolatból?
Ezt megis honnan veszed hogy onamitasban elnek azok akik felrelepnek? Ekkora hulyeseget! Es kinek lenne jo ha elhagyna a parjat?
En pl. szeretem a ferjem, o sokkal jobban szeret engem ez igaz es nem csal meg, nincs ra oka mert o mindent megkap tolem. De nekem tobbre van szuksegem szex teren, amit kielek massal. Etol nem vagyok rossz feleseg, anya, haza megyek es o ebol semmit nem erzekel, mert szeretem es torodok vele es az egesz csaladal. En tobb szexre vagyom igy neha ki kell eljem magam massal, mert ha nem akkor csak gyul a feszultseg bennem es atmegyek harpiaba, az meg kinek jo? Tokeletes parnak tart mindenki minket es azok is lennenk ha meg a szexualis etvagyunk is klapolna, de nem igy van igy hat van mas. De soha nem hagynam el a ferjem egy hezagpotloert.
49%os,igen tipikus nö vagyok,eltaláltad.
Igen,a férfi gondolkodast nem értem...(te érted a nőkét???)ezért is kérdeztem toled,de választ nem kaptam...
11es
akárcsak a legtöbb hozzád hasonló érzelmi zokni, te is egy álomvilágban élsz...ha szeretnéd a párodat, akkor nem okoznál neki fájdalmat ez ennyire nagyon egyszerű :)
amúgy ez a hozzáállás, hogy "ő ebből semmit sem érzékel" ez a kedvencem, mert általában az ilyen emberek kapják a hideg zuhanyt, hogy hoppá a páromnak is van egy "hézagpótlék"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!