Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Én voltam a harmadik kerék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én voltam a harmadik kerék, mert a fejem után mentem, soha nem szerzem vissza a "gerincemet? "

Figyelt kérdés

Gerinctelen módon én vagyok az, aki tönkretesz egy kapcsolatot, mert fejetlenül viselkedtem. Lefeküdtem egy olyan alakkal akiről tudtam, hogy vőlegény-persze enyhén spicces állapotban. Máskor is volt már, hogy spiccesen egy helyen voltunk mindketten, de eddig mindig is tűrtőztettem magam, nem tudom hogyan lett belőlem egy ribizli. Szarul érzem magam, mert semmit se érzek iránta, elvileg "barátok" vagyunk és nem csak én voltam az egyetlen akinek "udvarolgatott", de én voltam az egyetlen gyökér aki aláfeküdt. Ha ez az affér kiderül ő nagyobbat fog szívni, mint én, de ez nem vígasztal semennyire. Nem tudom mit tegyek, nem mondtam el senkinek, emészt ez az egész és tanácsot szeretnék kérni. Egyszerűen ki kellett írnom magamból.

Olvastam már itt kérdéseket korábban, tudom sokra rámondják, hogy kamu és tiltsák is őket, de higgyétek el ez sajnos nem kamu. Napok óta rosszul vagyok a tettemtől.

2019. okt. 17. 21:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
92%

Persze, hogy nem.

"és nem csak én voltam az egyetlen akinek "udvarolgatott""

- Komolyan azt gondolod, hogy te vagy az első (vagy az utolsó), akivel csalja a barátnőjét? ... Ne már.

2019. okt. 18. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!