Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Én voltam a harmadik kerék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én voltam a harmadik kerék, mert a fejem után mentem, soha nem szerzem vissza a "gerincemet? "

Figyelt kérdés

Gerinctelen módon én vagyok az, aki tönkretesz egy kapcsolatot, mert fejetlenül viselkedtem. Lefeküdtem egy olyan alakkal akiről tudtam, hogy vőlegény-persze enyhén spicces állapotban. Máskor is volt már, hogy spiccesen egy helyen voltunk mindketten, de eddig mindig is tűrtőztettem magam, nem tudom hogyan lett belőlem egy ribizli. Szarul érzem magam, mert semmit se érzek iránta, elvileg "barátok" vagyunk és nem csak én voltam az egyetlen akinek "udvarolgatott", de én voltam az egyetlen gyökér aki aláfeküdt. Ha ez az affér kiderül ő nagyobbat fog szívni, mint én, de ez nem vígasztal semennyire. Nem tudom mit tegyek, nem mondtam el senkinek, emészt ez az egész és tanácsot szeretnék kérni. Egyszerűen ki kellett írnom magamból.

Olvastam már itt kérdéseket korábban, tudom sokra rámondják, hogy kamu és tiltsák is őket, de higgyétek el ez sajnos nem kamu. Napok óta rosszul vagyok a tettemtől.

2019. okt. 17. 21:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Gondolom nem erőszakkal rántottad magadra. Úgy is nézhetjük, hogy tettél egy szívességet a menyasszonynak. Ne dicsérlek meg, de a pasi az, aki megcsalta a párját. Nem mondom, hogy te tálalj ki, de ha elvileg "barátok" vagytok, rávehetnéd, hogy bevallja a menyasszonyának a dolgot, hogy a lány még az esküvő előtt dönthessen, hogy hozzámegy ehhez a talpig úriemberhez, vagy hozzávágja a gyűrűt és véget vet a kapcsolatnak.
2019. okt. 17. 21:55
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

Te szingli voltal,o meg volegeny, a ribizli kettotok kozul csakis o lehet.

Az,hogy ivott nem kifogas semmire.

Te nem tartoztal huseggel senkinek, o az aki igen.

2019. okt. 17. 21:57
 3/11 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is egy idő után, hogy én nem tartozok senkinek sem elszámolással, de mégis én érzem magam sz*r alaknak. Amikor először beszéltünk erről ő csak annyit mondott, hogy még szereti a menyasszonyát, nem tudná elhagyni, nem akarja elmondani neki. Ez az ami kiborított szerintem, mert mi van ha az esküvő után kotyogja el, akkor szegény lánnyal szúr ki.
2019. okt. 17. 22:08
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

Ez már megtörtént, akármilyen rosszul is érzed magad miatta, változtatni nem tudsz a dolgokon.

A "barátságot" valószínűleg meg kell szakítanod, hogy tovább tudj lépni.

Hogy ez a félrelépés kiderül-e valaha és ha igen, hogy oldják meg, az nem a te problémád, aggódjon rajta a vőlegény. Itt ő hibázott.

Azt se gondolnám, hogy neked kellene felhívnod a menyasszony figyelmét, mit művelt a párja. Ha ennyire naiv és vak, hogy nem látja, vagy nem akarja látni, kihez készül hozzámenni, meg is érdemli a sorsát.

2019. okt. 17. 22:22
 5/11 Savlekotő ***** válasza:
100%
Nem tartott pisztolyt a fejedhez.. Tipikus már esküvő előtt egy nagy szar ez is de azért lesz esküvő 3 gyerek itt is csak közbe fűvel fával a másikat meg egymást. És sajnos mostanában megfigyelem egy ideje h akár hova nézek házasok terén, mindkét félnek férfi nő van másik kapcsolat a házasságon kivül,legtöbbször hosszú távú,de ennek mi értelme akkor?
2019. okt. 18. 01:02
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Nyilván hibás vagy. Dönthettél volna helyesen. Annak a jegyességnek vége van.
2019. okt. 18. 05:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne emészd magad rajta.

Vagy csak ugyanannyira, mintha egy nem túl jó egyéjszakás kalandod lett volna egy szinglivel.

Szerintem nem téged minősít elsősorban.

Én a helyedben nem köpném be amúgy, mindenkit utolér előbb-utóbb a sorsa, plusz megvan az a veszély, hogy a mennyasszony téged kiált ki mindenféle lotyónak, és akár még mások is megtudhatják.

2019. okt. 18. 11:35
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Meglepődtem, hogy nem jöttek eddig a szidkozók, hogy mekkora csitri vagyok, köszönöm, hogy Ti kulturáltan elmondtátok a véleményeteket! Muszáj volt valahova kiírnom, eddig még legjobb barátnőmnek se mertem elmondani. Én is attól félek, hogy a menyasszony fog rólam szépeket mondani, bár ezután a tett után sajnos igaza is lenne.
2019. okt. 18. 12:23
 9/11 anonim válasza:
100%

Egyébként vonzódsz hozzá? A kelleténél jobban?

Én ugyanebben a cipőben jártam, míg az ő boldogságuk azóta töretlen, én még mindig büntetem magam azért, ami 4 éve történt. Kegyetlen és nevetséges az élet, de mindennek oka van.

Ne emészd magad a kelleténél jobban. Tanultál ebből az esetből, és ez számít.

2019. okt. 18. 17:16
 10/11 A kérdező kommentje:
A kelleténél jobban nem vonzódok hozzá, de nem néz ki rosszul. Annyira nem jön be, hogy titkon szerelmes legyek belé. Ma beszéltünk erről az esetről, megegyeztünk, hogy ezt még a bizalmasainknak se mondjuk el, de ahogy láttam rajta nem bánta meg a tettét.
2019. okt. 18. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!