Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én voltam a harmadik kerék, mert a fejem után mentem, soha nem szerzem vissza a "gerincemet? "
Gerinctelen módon én vagyok az, aki tönkretesz egy kapcsolatot, mert fejetlenül viselkedtem. Lefeküdtem egy olyan alakkal akiről tudtam, hogy vőlegény-persze enyhén spicces állapotban. Máskor is volt már, hogy spiccesen egy helyen voltunk mindketten, de eddig mindig is tűrtőztettem magam, nem tudom hogyan lett belőlem egy ribizli. Szarul érzem magam, mert semmit se érzek iránta, elvileg "barátok" vagyunk és nem csak én voltam az egyetlen akinek "udvarolgatott", de én voltam az egyetlen gyökér aki aláfeküdt. Ha ez az affér kiderül ő nagyobbat fog szívni, mint én, de ez nem vígasztal semennyire. Nem tudom mit tegyek, nem mondtam el senkinek, emészt ez az egész és tanácsot szeretnék kérni. Egyszerűen ki kellett írnom magamból.
Olvastam már itt kérdéseket korábban, tudom sokra rámondják, hogy kamu és tiltsák is őket, de higgyétek el ez sajnos nem kamu. Napok óta rosszul vagyok a tettemtől.
Te szingli voltal,o meg volegeny, a ribizli kettotok kozul csakis o lehet.
Az,hogy ivott nem kifogas semmire.
Te nem tartoztal huseggel senkinek, o az aki igen.
Ez már megtörtént, akármilyen rosszul is érzed magad miatta, változtatni nem tudsz a dolgokon.
A "barátságot" valószínűleg meg kell szakítanod, hogy tovább tudj lépni.
Hogy ez a félrelépés kiderül-e valaha és ha igen, hogy oldják meg, az nem a te problémád, aggódjon rajta a vőlegény. Itt ő hibázott.
Azt se gondolnám, hogy neked kellene felhívnod a menyasszony figyelmét, mit művelt a párja. Ha ennyire naiv és vak, hogy nem látja, vagy nem akarja látni, kihez készül hozzámenni, meg is érdemli a sorsát.
Szerintem ne emészd magad rajta.
Vagy csak ugyanannyira, mintha egy nem túl jó egyéjszakás kalandod lett volna egy szinglivel.
Szerintem nem téged minősít elsősorban.
Én a helyedben nem köpném be amúgy, mindenkit utolér előbb-utóbb a sorsa, plusz megvan az a veszély, hogy a mennyasszony téged kiált ki mindenféle lotyónak, és akár még mások is megtudhatják.
Egyébként vonzódsz hozzá? A kelleténél jobban?
Én ugyanebben a cipőben jártam, míg az ő boldogságuk azóta töretlen, én még mindig büntetem magam azért, ami 4 éve történt. Kegyetlen és nevetséges az élet, de mindennek oka van.
Ne emészd magad a kelleténél jobban. Tanultál ebből az esetből, és ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!