Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megcsalt, hogy álljak bosszút?
Figyelt kérdés
Talán szakítanom kéne vele de nem akarok egyelőre. Ugyanakkor azt se akarom, hogy teljesen megússza amit tett... Aki volt már ilyen helyzetben mit tett ? Ajánlatokat nem kérek köszönöm.
N
2019. okt. 15. 12:03
1/21 anonim válasza:
Lépj tovább, az a legnagyobb bosszú
2/21 anonim válasza:
Feküdj le a legjobb barátjával, testvérével, főnökével, apósoddal...stb. Ez a bevett módszer.
3/21 anonim válasza:
Egyetértek a #2el. Ne hagyd magad megalázni.
5/21 anonim válasza:
Karcold össze az autóját, törd össze a teloját, feküdj le a legjobb barátjával, apjával, tedd tönkre a kedvenc tárgyát stb
6/21 anonim válasza:
első vagyok... komolyan? ezt tennétek? nem hiszem h bánkódnék amiatt az emberért aki lefekszik mással csak azért h bosszút álljon. Sokkal jobban fog fájni neki ha emelt fővel távozol
7/21 anonim válasza:
#6 hülyeségeket ir. Ne törődj vele. ne hagyd magad megalázni, mutasd meg, hogy te nem hagyod hogy téged megalázzanak, és mutasd meg, hogy mikre vagy képes.
8/21 anonim válasza:
Maradj ember,kilépsz a kapcsolatból.Ha akarsz lesüllyedhetsz az ő szintjére,már ha igaz a megcsalás.
9/21 anonim válasza:
1es és 6os vagyok
VAlóban :D feküdj össze mindekivel akit ismer, biztos bszottul bánni fogja h megszabadult tőled :D
10/21 anonim válasza:
Ne feküdj össze mindenkivel az méletatlan 4 es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!