Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó tudni a részleteket a megcsalt félnek?
Figyelt kérdés
2019. okt. 13. 22:17
1/11 anonim válasza:
Nem jobb, de ha kérdezi, akkor joga van tudni.
2/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Csak ha bírja gyomorral és idegekkel. Utóbbit meg (hogy bírja-e), gondolom, képes egyedül megítélni.
3/11 anonim válasza:
Jó persze, aki mazochista annak.
4/11 anonim válasza:
ma 22:20
Már miért lenne rá joga??? Hol van ez törvénybe foglalva?
5/11 anonim válasza:
Aki tisztán akarja látni önmagát és fejlődni akar annak igen. A megcsalásban mindig van hibája a megcsalt félnek is, vagy van valami amit nagyon elrontott vagy elhanyagolt, vagy pedig egyszerűen csak rosszul választ és nem képes meglátni, hogy a párja nem szereti. Azért kell a miérteket tudni, hogy tudjon ebből fejlődni. Hogy legközelebb ne kövessen el ilyen hibákat vagy ne válasszon olyan párt aki nem szereti eléggé, vegye észre a jeleket.
6/11 anonim válasza:
személy szerint tudni akarnám, hogy még jobban haragudhassak a másikra, hogy megéljem teljesen ezt a haragot, így sokkal egyszerűbb elengedni a múltat és a megcsalót is, hogy nem csak találgatnom kell a történtekről
7/11 anonim válasza:
Én egyszer részleteztem.. nem kellett volna
9/11 anonim válasza:
Mitől lesz jobb ha tudod a részleteket? Döntsd el meg akarsz-e bocsájtani. Ha nem akkor tökmindegy, ha igen akkor meg ne a naturális részletekre koncentrálj, hanem arra hogy miért következett be, mit látott a másikban amit benned nem, miért történt a dolog.
10/11 anonim válasza:
Én egyszer eldöntöttem, h megbocsátom, és azt éreztem, hogy csak úgy vagyok erre képes, ha nem maradnak csontvázak a szekrényben, ha minden részletet megtudok.
Másfél évig szenvedtünk még egymás mellett, eleve nem kellett volna megbocsátani sem. De azok a részletek, amiket akkor megtudtam, azóta is kísértenek. Pedig ennek már 10 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!