Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít? Mitevo legyek?
Na akkor jövök én. Több mint 5 éve együtt vagyunk,borzasztó sok nehéz pillanat volt (anyagiak miatt). Több mint 5 év de a mai napig úgy mérjük egymást végig,mintha az első találkozás lenne. A mai napig megy a borzongás.Ha társaságban vagyunk és kicsit távolabb egymástól,összepillantunk(ettől olvadoznak a többiek) .Otthon sem megyünk el egymás mellett úgy,hogy ne érintsük meg a másikat. Elég ha megcsókol egyszer,abbol már szex lesz. Szerelemmel szeretjük egymást,emellé egy nagy adag szexuális energia/vonzalom társul (bárhol,bármikor 😀😀 ) Ez csak akkor kellemetlen,ha pl.vendégeink vannak (akkor el kell bújni fürdőbe,nappaliba egy gyors numerára nak,elég csak összenéznünk,egyikünk kilibben majd a másikunk kis idő múlva követi) Ez most tapló dolognak tűnik,de há ez van 😂😂
Szerintem elég hamar ráuntál a párodra.
Nagyon irigylem az utolsó kommentelot!!! Én imádnam ah iylet a parommal de ilyen már nagyon rég volt , már nem vevő ezekre sajnos.
Én tuzesebb természet vagyok, o viszont elég nyugodt lusta , ami nem baj, de az igen, hogy njncs köztünk szenvedély hiába próbálom csempészni a dolgot. Utolsó előtti : elirtam azt a mondatot de már javítottam , uhy értettem azt elő idézni benne amit ő érezhetett anno és amire o fel izgult ! Ha már csokokozas lenne örülnek de ritka és azt sem szenvedéllyel jó érzéssel csinálja . Úgy érzem fiatal vagyok ahhoz hogy már ne éljek át vad szenvedélyt/ vonzalmat . Persze ezt elsősorban a paromtol várnám el nagyon...
Pedig elhiheti,mert van ilyen ☺ csak mi 22 évesek vagyunk hanem 37 és 39. Mi egy picit másként gondolkodunk mint a fiatalok,nem az a lényeg,hogy huu még a 300 megdugott személyből csak 80 van meg,nem maradhatok egy mellett... És tudod,ha nem laposodnak bele egy kapcsolatba,akkor bizony fentartható a tűz ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!