Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számítana?
Mai leghülyébb elméleti kérdés.
A párom azt mondta, hogy ha lenne olyan szexuális igényem, amit ő nem tud kielégíteni (például szeretném nővel kipróbálni, ilyesmi) akkor részéről oké, kipróbálhatom.
Természetesen soha nem tennék ilyet, fejbe is vágtam a sálammal, hogy "nóóórmális vagy, Maaargit?"
De ha tegyük fel megteszem, és ő tud róla és nem bánja, de engem utána mardos a lelkiismeret hogy mással voltam, az végül is megcsalásnak számít vagy nem?
Ha nem tud róla es nem bánja, az nem megcsalás.
Ha nem tud róla/ nem szeretné, sz már igen.
Ez a 2 ember megegyezésétől függ hogy megcsalas-e.
Van akinek az van akinek nem.
Technikailag az de valahol mégsem:D
Még az se számít, hogy miben egyeztek meg. Lehet, most ezt mondja, aztán ki tudja, ha valami konfliktus lesz köztetek, hogyan áll hozzá. Tapasztalat....
Volt egy barátnőm. Legjobb barátnő. Már akkor voltak köztünk dolgok, mikor még egyikünknek sem volt senkije.
Mikor összejöttem az exemmel, ezt elmeséltem neki.
De mivel megszakadt a csajjal a kapcsolat, nem nagyon volt jelentősége. Évekkel később előkerült. Exemet sose zavarta. Sőt, volt, hogy a szeme láttára volt 1-2 dolog (nem komoly, csak csók meg simogatás), még tetszett is neki. De ezek így idővel elmaradtak.
A kapcsolatunk sok év után az exemmel eléggé megromlott, és akkor egyszer, mikor barátnőm ott volt nálunk, feküdtünk a kanapén (SEMMI NEM VOLT), ex hazajott, jelenetet rendezett, hogy akkor lehet átmenni a csajhoz folytatni a leszbi partit, mert én itt élvezkedek egy nővel, míg ő dolgozik....
Ezután nem sokkal mondjuk szét is mentünk (nem emiatt, de akkor már nagyon sok konfliktus volt köztünk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!