Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számítana?
Mai leghülyébb elméleti kérdés.
A párom azt mondta, hogy ha lenne olyan szexuális igényem, amit ő nem tud kielégíteni (például szeretném nővel kipróbálni, ilyesmi) akkor részéről oké, kipróbálhatom.
Természetesen soha nem tennék ilyet, fejbe is vágtam a sálammal, hogy "nóóórmális vagy, Maaargit?"
De ha tegyük fel megteszem, és ő tud róla és nem bánja, de engem utána mardos a lelkiismeret hogy mással voltam, az végül is megcsalásnak számít vagy nem?
A megcsalás az, amikor hűséget ígérsz a párodnak, de te titokban félrekefélsz. (mindegy hogy ellenkező neművel vagy azonos neművel).
Ha ő ezt kijelentette és megteszed, szerintem nem megcsalás, hisz engedélyt adott rá neked.
Viszont:
"A párom azt mondta, hogy ha lenne olyan szexuális igényem, amit ő nem tud kielégíteni akkor részéről oké, kipróbálhatom."
Szerintem ezután elő fog jönni majd az ő igénye is, amit te nem fogsz tudni neki teljesíteni, és mivel ő neked engedélyt adott arra, hogy a vágyad mással éld ki, ő is el fogja várni.
A lényeg, hogy nektek mi fér bele egy kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!