Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan, hogy félreléptetek és még aznap szexeltetek a párotokkal? Hogy történt? Nem gyanított semmit se a párod? Vadabb voltál vele, mint általában?
Figyelt kérdés
2019. szept. 30. 01:50
11/14 anonim válasza:
Ezt a kérdést küldöm azoknak a szószólóknak akik szerint a megcsalás a férfiak specialitása
12/14 anonim válasza:
# 11
Ezt csak néhány férfi hiszi így, aki maga is csalja a párját és azzal magyarázza, hogy a férfi ilyen, ez neki jár, mert a férfi nem monogám, erre termett stbstb. :))
Mindig mosolygok, miért ennyire ostobácskán naivak, és miért gondolják még mindig, hogy a nők között nincs olyan fajta, mint saját maguk. ÉS már nem 1848-at írunk, ahol a nők nem beszélhettek szexről. :) Vicces, mennyire burokban élnek.
13/14 anonim válasza:
Ilyen nem volt, de amikor megcsaltam az exem, akkor elgondolkodtam rajta, hogy mikor másnap találkoztunk, akkor ha lefeküdtem volna vele, vajon észrevette-e volna. Leginkább azért, mert akivel megcsaltam, annak sokkal nagyobb fizikai adottságai voltak odalent, és hogy esetleg érezte-e volna, hogy tágabb vagyok a megszokottnál. Nem tudom. Mindenesetre nem feküdtünk le, az volt életemben az eddigi első és egyetlen alkalom, amikor "fájt a fejem", és pár napra rá szakítottam is inkább. Pedig utólag amúgy kíváncsi lennék, hogy észrevehető-e a dolog.
14/14 anonim válasza:
Valószínűleg gyanította, mert miután megcsaltam, én már nem akartam vele szexelni többet. El akartam, hagyni, de mivel együtt éltünk, kellett egy kis átfutási idő. Szóval még aznap megerőszakolt.🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!