Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt vissza fogom kapni én is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt vissza fogom kapni én is a sorstól?

Figyelt kérdés

Szóval, megismerkedtem egy férfival, nagyon vonzó volt, óriási szexuális kisugárzása van. Láttam, hogy sok nővel flörtölget, mindenkinek csapja a szelet, emiatt nem is merült fel bennem, hogy házas. Megfigyeltem, nem is nagyon hordta/hordja a jegygyűrűt, egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor láttam rajta. Mi már eléggé bizalmas viszonyban voltunk, mikor az egyik haverjától kellett megtudnom, hogy ő valójában házas már 6 éve. Abszolút nem ismertem a kapcsolatukat, nem tudtam, mi zajlik le közöttük, engem azzal etetett be, hogy tulajdonképpen ők már nincsenek is együtt, csak egy háztartásban élnek, semmilyen testiség, érzelmek nincsen már köztük, stb.-stb. És tudom, hogy én voltam az óriási barom, hogy elhittem mindezt neki és belementem ilyenbe, de már nem tudom visszaforgatni az időt. Illetve biztos vagyok abban is, hogy nem ez volt az első - és az utolsó alkalom, hogy megcsalta a feleségét.

Nekem nincsen senkim, én nem csaltam meg senkit azzal, hogy vele voltam, viszont nagyon rossz érzésem van. Félek, hogy a sors vissza fogja adni nekem azt, amit nekem sikerült leművelnem.

2019. szept. 25. 18:39
 1/6 Rockarc ***** válasza:
97%

Ilyenkor az ertekrendszeredet teszed probara. Ha neked ez belefer es semmi kifogasod nincs ellene, akkor te igy elsz. Igen, ez azt is jelenti, hogy folyamatosan a hasonlo ertekrendszert kepviselo emberekkel jossz majd ossze. Ezt hivjak sokan Karmanak. Voltakeppen inkabb a sajat magad ele allitott tukor.

43F

2019. szept. 25. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire aggódsz emiatt, akko rmiért nem elleőrízted még többször mi volt azzal a gyűrűvel, illetve nem értem, hogy akkor most a fickó mit művelt le a feleségével? Van neki és együtt élnek vagy mi a probléma?

És honnan veszed hogy nem ez volt az első megcsalása? Vagy akkor dobott téged az a baj? Mennyi kérdés:)

2019. szept. 25. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Ne aggódj! Az élet egyáltalán nem igazságos. Nem működnek a mesék. A jó nem fog a végén győzni és a rossz nem nyeri el méltó jutalmát. Lehetsz te a világ legerkölcsösebb embere, akkor sem vagy védve, hogy elüssön az autó vagy megcsaljon egy olyan habitusú pasi, aki olyan habitusú.
2019. szept. 25. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
Nem te tehetsz róla, hogy egy link, megbízhatatlan alak. Semmi felelősséged nincs az ő életmódját illetően! Örülj, hogy ki tudtál szállni belőle, és felejtsd el ezt a sors-maszlagot. Ha odafigyelsz a párodra, ekkor ez nem történik meg veled.
2019. szept. 25. 20:49
 5/6 anonim ***** válasza:
70%
Semmit nem fog visszaadni az élet.
2019. szept. 26. 04:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tehetsz róla és mivel utána (ha jól értem) meg is szakítottad a románcot, tulajdonképpen kiálltál az értékrended mellett. Amúgy az élet nem arról szól sokszor, hogy ki mit tett és mit kap vissza. Inkább fogd fel tanulságnak, hogy legközelebb ne dőlj be az ilyen pasiknak. 31n
2019. szept. 27. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!