Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt vissza fogom kapni én is a sorstól?
Szóval, megismerkedtem egy férfival, nagyon vonzó volt, óriási szexuális kisugárzása van. Láttam, hogy sok nővel flörtölget, mindenkinek csapja a szelet, emiatt nem is merült fel bennem, hogy házas. Megfigyeltem, nem is nagyon hordta/hordja a jegygyűrűt, egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor láttam rajta. Mi már eléggé bizalmas viszonyban voltunk, mikor az egyik haverjától kellett megtudnom, hogy ő valójában házas már 6 éve. Abszolút nem ismertem a kapcsolatukat, nem tudtam, mi zajlik le közöttük, engem azzal etetett be, hogy tulajdonképpen ők már nincsenek is együtt, csak egy háztartásban élnek, semmilyen testiség, érzelmek nincsen már köztük, stb.-stb. És tudom, hogy én voltam az óriási barom, hogy elhittem mindezt neki és belementem ilyenbe, de már nem tudom visszaforgatni az időt. Illetve biztos vagyok abban is, hogy nem ez volt az első - és az utolsó alkalom, hogy megcsalta a feleségét.
Nekem nincsen senkim, én nem csaltam meg senkit azzal, hogy vele voltam, viszont nagyon rossz érzésem van. Félek, hogy a sors vissza fogja adni nekem azt, amit nekem sikerült leművelnem.
Ilyenkor az ertekrendszeredet teszed probara. Ha neked ez belefer es semmi kifogasod nincs ellene, akkor te igy elsz. Igen, ez azt is jelenti, hogy folyamatosan a hasonlo ertekrendszert kepviselo emberekkel jossz majd ossze. Ezt hivjak sokan Karmanak. Voltakeppen inkabb a sajat magad ele allitott tukor.
43F
Ha ennyire aggódsz emiatt, akko rmiért nem elleőrízted még többször mi volt azzal a gyűrűvel, illetve nem értem, hogy akkor most a fickó mit művelt le a feleségével? Van neki és együtt élnek vagy mi a probléma?
És honnan veszed hogy nem ez volt az első megcsalása? Vagy akkor dobott téged az a baj? Mennyi kérdés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!