Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tartott vissza attól, hogy megcsald a párod?
Konkrétan arra gondolok, hogy már közel álltál a megcsalashoz, de valamiért mégsem tetted meg?
Én nem bírtam megtenni párommal, nem tudtam volna a szemébe nézni, viszont volt aki azt mondta hülye voltam, hogy nem használtam ki az alkalmat.
Szerintetek?
engem semmi, de ahogy a környezetemben látom, másokat se nagyon.
38N
Az alkalom azért van, hogy kihasználjuk! A szeretem duma meg csak félelem. Én világ életemben hű voltam, 18 év házasság után azt mondta a feleségem, hogy undorodik tőlem. Az undor oka az, hogy nekem kevés a 2-3 havonta egy szex, és minden napja rettegésben telik, hogy mikor hozom fel a szex témát. Ennek ellenére sem csaltam meg, sőt mintaférj voltam. Aztán ezek után azt kaptam a fejemre, hogy undorodik tőlem.
Hát most az van, hogy az orvosommal TB támogatásra írattam fel magamnak szeretőt, és bepótolom az elmúlt 18 évet, teljesen jogosan, lelkiismeret furdalás nélkül. Akinek az eszébe jutott a szerető, vagy a félrelépés, az egy indikátor, hogy vagy nincs, vagy nem jó a szex. egyáltalán nem csak az a hibás aki félrelép, hanem a párja sokkal de sokkal hibásabb. Ha másért nem, azért, mert nem kommunikál.
" de ahol tökéletesen működik a dolog, akk mégis minek?"
Ideig-óráig HIHETED azt, hogy a dolgok tökéletesen működnek, de a párod barátnői már régóta tudják hogy nem...
En is egyet ertek! Ahol felmeruk a megcsalas gondolata ott vmi hianyzik!
Csak a fiatal lányok rohangalnak minel több tapasztalatszerzesre meg egofenyezes után.
Férfiaknál sok nőzes karriervalsag,ott azzal kompenzal.
Fiatal fiúknál media hatasa meg anyuka elkenyeztette h neki minden jár.Óvi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!