Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek neki szerető?
"Nincs köztük szex évek óta. Csak a gyerekek megfogantatása miatt csinálták. De a felesége sem vágyik rá."
És te ezt elhiszed?
Nagyon naív vagy, ha igen.
11-12. Hoppácska! Jobban ismerem őket mint ti valaha is fogjátok. Én is az vagyok. Amiről ti beszéltek az ez:
Adott egy nő, aki mindent megad a kis kedvencének. Élből jár neki minden, de úgy, hogy az újját sem kell mozdítania semmiért. Igazi kis házikedvenc.
A pasi elvan a langyosban, igazából teljesen belepihent a helyzetébe, a felesége kisebbségi komplexusos, meg már unalmas is az ágyba, meg már kiskirályt is csinált belőle. Ekkor emberünk a magas trónról, szét néz a világba, hiszen ő egy király.
Kérdem én, ki tehet erről? Ki ültette őt a trónra? Egy okos és igényes nő SOSEM csinál házikedvencet a párjából, egy igazi nő enged és visszafog. Na ez az a dolog, ami egy életen át tartja a tüzet egy kapcsolatban. A férfi alapvetően ösztönlény, a szó jó értelmében. Azzal hogy túleteted őt, nem csinálsz sem vele, sem a kapcsolatoddal jót.
Tudom miről beszélek, én is voltam már "kiskirály", csak én ettől a terülj asztalkámtól elmenekültem, mert két dolog lehetett volna: vagy megcsalom, vagy eret vágok magamon. Sosem gondoltam volna, hogy menekülni fogok a szex elől, de valójában nem a szex elől menekültem, hanem a "szex vele" elől. Jelenleg nem mindig van szex amikor én akarom, és ez a hozzám vezető út. A játék. Ha egy férfiből kiölöd a vadászt, véged.
És hogy néz ki a szerető?
Mennyi idős egyikük és másikuk? Mennyi idős a fickó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!