Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért van ennyi hűtlenség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi hűtlenség?

Figyelt kérdés
Én mindig úgy érzem és úgy latom, hogy a kezdeti nagy szerelem és fellangolas egyáltalán nem biztosíték a husegre.... Úgy értem, hogy elkeserit, hogy hiába érzem az elején, hogy huuu mennyire oda van értem a srác, olyan szerelmesek vagyunk, hogy azt érzem sosem csalna meg, a végén, ha ez kialszik, akkor sokszor pofára lehet esni... Miért csak a filmekben lehet ilyet látni, hogy megismerkednek és onnantól kezdve más nem létezik számukra.. Úgy látom a való életben ilyen nincs... Adott egy tökéletes párkapcsolat, de ha egy kellően csinos vagy helyes harmadik fél bekerul a képbe, elég ritka, hogy az a kapcsolat túl élje... Miért van ez? Miért olyan képtelenség a mai világban a hűség?...
2019. szept. 13. 14:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Az ember nem mindig monogám. A társadalmi elvárás viszont igen. Tehát a magunknak kialakított társadalmi rend nincs teljesen összhangban a természetes szükségletekkel.

Én ezt nem gondolnám bajnak. Jobb így, hogy rend van, mégha ezzel elítélünk olyan dolgokat, amik nem feltétlenül lennének.elítélendőek.

2019. szept. 13. 14:16
 2/16 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem a kezdeti nagy szerelem sem kölcsönös általában, az egyik szerelmes, a másik meg erre reagál.
2019. szept. 13. 14:16
 3/16 anonim ***** válasza:
31%

A hűtlenség - izgalmas.

Nyugodtan ítéljetek el, de én mindig nagyon romantikusnak képzelem el. Van úgy, hogy az egész olyan, mint Romeo és Júlia története.

Azt gondolom, hogy egy forró, titkos kapcsolat a szeretővel, ahol bújkálni kell, és emiatt emelkedik az adrenalin, sokkal izgalmasabb, mint egy komoly kapcsolat, ahol mindig ugyanaz a séma van.

Én igenis szeretem a szerető szerepét játszani, nekem tetszik a dolog. Ennyi.

2019. szept. 13. 14:20
 4/16 A kérdező kommentje:
Utolsó... A megcsalt szerepét is szoktad élvezni?
2019. szept. 13. 14:33
 5/16 A kérdező kommentje:
Vagy oda vissza már nem is olyan élvezetes?
2019. szept. 13. 14:33
 6/16 anonim ***** válasza:
24%

#Kérdező

El tudom fogadni a megcsalást. Sok nő van a világon, miért kellene egy olyan miatt szomorkodnom, aki lecserélt másra? A megcsalt szerep nekem tehát semleges. Én a megcsalót tudom játszani igazán.

2019. szept. 13. 14:37
 7/16 anonim ***** válasza:

A kezdeti nagy szerelem, az egyértelmű, hogy nem biztosíték semmire.

Az a kérdés, hogy mi marad utána...

2019. szept. 13. 14:43
 8/16 A kérdező kommentje:
Ez elég szomorú.. Nyilván akkor te is eltudod fogadni, ha valaki így vélekedik rólad, hogy minek szomorkodjon miattad, hiszen megcsaltad.. Ez tényleg elég gázos, hogy ilyen szinten nem trendi már a hűség.. Na mind1. Ezzel majd csak én szívok végülis, mivel én huseget keresek, és jó lesz, ha majd olyan valakit fogok ki, aki így áll a dolgokhoz... Legalább annyi lenne néha az emberekben, ha látják, hogy én huseget keresek, akkor nem velem szurna ki, hanem akkor olyannal fekudne össze, akit nem zavar ez a fajta laza erkolcsuseg... De azt bírom, amikor úgy játsszák ezt el velem, hogy tudjak hogy mennyire megfog bántani, és azért sem kíméletes...
2019. szept. 13. 14:43
 9/16 anonim ***** válasza:

nem tudom miért kell általánosítani. Kezdeti szerelem meg volt és most is van, hűségesek vagyunk, szeretjük egymást. Én úgy gondolom hamar elmult, megromlott a dolog akkor szakítok, nem pedig fájdalmat okozok azzal h megcsalom aztán hitegetem hogy mégis ő kell.

Megcsalas után ha visszakönyörgöd magad a pasidhoz részben csak kétségbe esés, kell a biztonság, de tudod h te se szeretsz langyos vízbe úszkálni,így kell az izgi dolog is.

2019. szept. 13. 15:16
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Az embereknek nincs türelmük a másikhoz. Másrészt megtanulták a hirdetésekből, hogy "Van mááásik".
2019. szept. 13. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!