Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi hűtlenség?
Az ember nem mindig monogám. A társadalmi elvárás viszont igen. Tehát a magunknak kialakított társadalmi rend nincs teljesen összhangban a természetes szükségletekkel.
Én ezt nem gondolnám bajnak. Jobb így, hogy rend van, mégha ezzel elítélünk olyan dolgokat, amik nem feltétlenül lennének.elítélendőek.
A hűtlenség - izgalmas.
Nyugodtan ítéljetek el, de én mindig nagyon romantikusnak képzelem el. Van úgy, hogy az egész olyan, mint Romeo és Júlia története.
Azt gondolom, hogy egy forró, titkos kapcsolat a szeretővel, ahol bújkálni kell, és emiatt emelkedik az adrenalin, sokkal izgalmasabb, mint egy komoly kapcsolat, ahol mindig ugyanaz a séma van.
Én igenis szeretem a szerető szerepét játszani, nekem tetszik a dolog. Ennyi.
#Kérdező
El tudom fogadni a megcsalást. Sok nő van a világon, miért kellene egy olyan miatt szomorkodnom, aki lecserélt másra? A megcsalt szerep nekem tehát semleges. Én a megcsalót tudom játszani igazán.
A kezdeti nagy szerelem, az egyértelmű, hogy nem biztosíték semmire.
Az a kérdés, hogy mi marad utána...
nem tudom miért kell általánosítani. Kezdeti szerelem meg volt és most is van, hűségesek vagyunk, szeretjük egymást. Én úgy gondolom hamar elmult, megromlott a dolog akkor szakítok, nem pedig fájdalmat okozok azzal h megcsalom aztán hitegetem hogy mégis ő kell.
Megcsalas után ha visszakönyörgöd magad a pasidhoz részben csak kétségbe esés, kell a biztonság, de tudod h te se szeretsz langyos vízbe úszkálni,így kell az izgi dolog is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!