Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok/Nők/Fiúk/Férfiak! Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők/Fiúk/Férfiak! Van közületek olyan, aki teljes biztonsággal ki merné jelenteni, hogy bárkit, akit akar, azt el tudná csábítani?

Figyelt kérdés

Mindegy,hogy a másik fél szingli,vagy párkapcsolatban él.Hogy szereti-e az adott illető a párját.Van olyan köztetek,aki magabiztosan ki tudja jelenteni,hogy ő bárkit el tudná csábítani?Hogy ő neki senki nem tud ellenállni?

Kort és nemet is írjatok legyetek szívesek!

2019. szept. 9. 15:59
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Én teljesen magabiztos vagyok. De ezt így nem jelentheti ki senki, mivel két ember kell hozzá. Hiába van önbizalmam, hiába vagyok magabiztos, ha már ott elbukik, hogy nem tetszem külsőleg.
2019. szept. 9. 16:03
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Akik így állnak hozzá, általában ők szokták a legnagyobb pofáraeséseket prpdukálni, ráadásul pont olyankor, amikor a legkevésbé számítanak rá...
2019. szept. 9. 16:30
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha bejövök az illetőnek is, akkor igen, csak idő kérdése. A leghűségesebb férfiak is egy idő után beadják a derekukat.
2019. szept. 9. 16:48
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Ezt így nem jelentheti ki senki,mert azért az ilyen nem csak rajta múlik,a másik fél is kell hozzá.
2019. szept. 9. 16:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk ugy h eddig akit akartam, azt megkaptam, ennek ellenere en sem lehetek mindenki zsanere. N
2019. szept. 9. 17:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Aki ilyet kijelent magáról az pont, hogy semmit nem tud csak egy beképzelt, öntelt ember.
2019. szept. 11. 02:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Aki parkapcsolatban van azzal sose kezdenek , nem Is szeretnem elcsabitani semmi korulmenyek kozott...

De egy ejszakra egy szingli ferfit en ugy gondolom el tudnek csabitani

2019. szept. 12. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!