Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hó végén ottalvós szolgálati útra megyek a kolleganőmmel, hogyan ne végződjön magánéleti katasztrófával a dolog?
Mi van veletek emberek?
Úgy beszéltek a megcsalásról, mintha egy teljesen elfogadható, normális elkerülhetetlen dolog lenne..
Vagy mintha nem emberek lennétek, hanem az ösztönök által irányított állatok.
Nem hiszem, hogy az én szavam lesz a döntő, de ne tégy olyat amit nem kívánnák magadnak sem, vagyis ha neked fájna, hogy megcsalnak, akkor te ne tedd ezt meg..
Én eleve el sem mennék egy ellenkező neművel kettesben sehova, ha az illető nem a párom!
Arany drága bogaram, 21-es! Attól, hogy te nem ismered fel, attól még ugyanúgy az ösztöneid szerint élsz, mint bárki más, meg mint bármely más állat. Valaki kitalálta ezt a jól hangzó ösztönlény fogalmat, és most minden tini ezt szajkózza. Majd ha felnősz, csillagom,, egyszer talán észreveszed, hogy Evolúció bácsi évmilliós vegykonyháján mit sem számít az a pár ezer év, amit civilizált ember módján éltünk.
Azt meg senki sem állította, hogy a megcsalás normális dolog. Csak azt, hogy valószínűleg meg fog történni. Nem azért, mert kérdező egy ócska szemét gerinctelen féreg, hanem azért, mert az élet nem holdfényes lányregény. Te is egyszer kinősz majd az iskolapadból, és észreveszed, hogy a munkahelyeden nem te határozod meg, hogy hova mész és kivel.
23-as!
Csak azért mert névtelenül írsz nem jelenti, hogy az Arany drága bogarad lennék.. ez az első.
A második, nem vagyok tini, és senkinek nem kellett kitalálnia az ösztönlény fogalmat ahhoz, hogy tudjam felül akarok és képes is vagyok emelkedni azon amit az adott pillanatban a testem kíván.
Mert értelemmel rendelkezem amit nem "evolúció bácsi", hanem az Isten adott nekem.
Tudom mi az ami biztos romlásra visz, és igyekszem tanulni és felismerni, hogy mi vihet még arra.
Ha te ki akarsz szállni az iskolapadból, és azt gondolod egy bizonyos kor után természetes, hogy elfogadod a rosszat és nincs hova fejlődnöd emberileg és erkölcsileg ez a te dolgod, de az már nem ha elfogadottnak tekinted, hogy gyengeségből nem tudsz nemet mondani és mást is erre ösztökélsz..
Valóban névtelenül írnék? Hetedik éve vagyok jelen ezen az oldalon, de soha, egyetlen válasz sem jelent meg tőlem úgy, hogy ne virított volna fölötte a nevem.
Írásodból viszont azt látom, hogy nő vagy. Tovább nem vitatkozom veled, mert az olyan, mint szobabiciklizni. Csak belefárad az ember, de nem jut sehova. Egyszer majd talán rájössz, hogy nekem volt igazam, de ha nem, az sem hat meg különösebben.
60F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!