Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hó végén ottalvós szolgálati útra megyek a kolleganőmmel, hogyan ne végződjön magánéleti katasztrófával a dolog?
Nálunk a volt nejem ment ilyen szolgálati útra egy másik partner cégtől egy ürgével.Lebuktak,a volt nejemet kirúgták összeférhetetlenség miatt,az ürgének is megtudta az akkor terhes csaja és persze a cége..azokkal nem tudom mi van mi rá fél évre elváltunk.
Hátha segítettem a döntésben,aztán csak okosan :)
"Élménybeszámoló", persze... na még csak az kéne, akármi is lesz a vége, nem fogok vele sem dicsekedni, sem panaszkodni, a kérdést azért írtam ki mert nem tudom még hogy jobbra-e vagy balra.
Mindenesetre köszönöm a válaszokat, habár okosabb nem lettem, túl sok a "ne süketelj, dugd csak meg" jellegű biztatás, pedig azt hittem hogy a te-gerinctelen-patkányozó válaszok lesznek túlsúlyban.
Na meg valaki itt kérdezte hogy ugyan mitől is lenne tuti a kolegina dugószándéka? Nyílván nem úgy indul útnak velem hogy majd jól megdugatja magát, de azért ennyi időnyi közeli ismeretség és a korábbi tapasztalatok után már eléggé érzi az ember hogy van-e valami a levegőben.
9-es szerint bűntudatom lenne, hát nagyon nem, hadd ne magyarázzam miért. De abban van valami hogy a munkahelyen onnantól más lenne, legalább is az elején.
Szóval semmilyen konkrét jelét nem adta, hogy d*gna, csak a te fantasztikus tapasztalatod mondatja ezt veled.
Részedről pedig ez egy kényelmi házasság, szóval nem értem mire fel tőled ez a fene nagy "tépelődés"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!