Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Durva e, ha valalinek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durva e, ha valalinek van csaladja es egyutt el egy novel, viszont tart egy szeretőt is, illetve egy idő után masik szeretőt is es mindenkinek ossze vissza hazudozik?

Figyelt kérdés
2019. szept. 7. 20:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem. Ez azt jelenti, h az illető nagyon beteg
2019. szept. 9. 07:36
 12/16 anonim ***** válasza:
76%

Az nem volt dúrva, és beteges, hogy veled csalta a feleségét? Csak az a dúrva, hogy téged is csal? Hát ez a vicc kategória tőled. Legalább átérzed a feleség fájdalmát, mert tuti addig nem érdekelt mit érez a feleség amíg téged dugott. Amint bekerült egy újabb dugható "akárki" a képbe, már te is felháborodtál, de szerintem te nem ismersz lelkiismeretfurdalást, inkább csak a sértettség beszél belőled.

Ő nem beteg, hanem csak egy féreg. Gyorsan visszanyalt a fagyi!

2019. szept. 9. 10:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Te miről beszelsz? Mondtam egy szoval is, hogy en vagyok a szerető? 😄😁✌️
2019. szept. 9. 16:01
 14/16 A kérdező kommentje:
De igen beteg 😄
2019. szept. 9. 16:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Hogy jött ez a kérdés? Kicsit kifejthetnéd hogy átlássuk.
2019. szept. 12. 14:12
 16/16 A kérdező kommentje:
Elég egyértelmű a kérdés. Nem hinném, h magyarazatra szorulna 😊
2019. szept. 13. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!