Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakakodjak? Tudom hülyeség de rossz érzést keltett bennem.
Nem rég nézegettem a a képeket laptopon, vagyis a párom képeit a google fiók képeit ahová ment a telefonja mindent mert össze van kapcsolva a laptoppal dehát közös, meg közös emlékek is vannak rajta és csak úgy nézegettem. Találtam két teljesen homályos képet ami nekem egy kicsit furcsa volt. Valamiért az jutott az eszembe hogy hol van az eredeti kép amit csinálni akart, mert az nincsen csak két homályos. Tudom véletlenül is csinálhatta de velem ellentétben aki állandóan elejti a telefonját neki még csak soha vagy szinte soha még csak félrecsúszni se láttam abkezében hogy esetleg véletlenül a fényképezésre nyomott volna. De ha el is csúszott a keze már a kamera módban kellett lennie hogy megcsinálja a homályos képet mert máshogy nem lehet fotózni, max képernyő felvételt ha az oldalát meg nyomja de ez nem az volt. Szóval valamit akathatott fényképezni csak eredeti kép nincs. Valamiért attól félek, hogy a nemiszervéről csinált valakinek és utána törölte és a két rosszat meg meghagyta mert azon nem látszik semmi, annyi hogy tudom hogy otthon volt mert halvány csíkban látszik a kanapé széle. Szóval nem a zsebében nyomódott be vagy ilyesmi.
Gyanakodjak vagy hülyeség?
Itt most nagyon sokan lehülyéztek amiért azt gondolod, amit, és hát valóban ez így leírva nem tűnik túl gyanúsnak, mindazonáltal az is igaz, hogy nem szabad mindig félredobni az ilyen megérzéseket.
Nekem is szoktak ilyenek lenni, nem csak pasival, bármivel kapcsolatban.
Néha hülyeség, sokszor nem.
Pl egyszer késő estig nem hívott fel a párom, amikor edzést tartott. Ez többször is megesett, szóval lehetne mondani, hogy semmi furcsa nincs benne, én mégis tűkön ülve vártam a hívást.
Mikor felhívott valami ételt majszolva vidáman, teljes nyugalommal közölte, hogy mennyire sajnálja, hogy eddig nem hívott de a kórházban volt egy barátjánál.
Éreztem, hogy hazudik, a hangszínéből, telefonon keresztül.
Igazam is lett.
Bár azt hozzá kell tennem, hogy nekem voltak egyéb okaim is, hogy azt gondoljam nem őszinte.
Lehet azóta már kiderült mi volt vagy mi sem, de ne vegyük félvállról a megérzéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!