Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakakodjak? Tudom hülyeség de rossz érzést keltett bennem.
Nem rég nézegettem a a képeket laptopon, vagyis a párom képeit a google fiók képeit ahová ment a telefonja mindent mert össze van kapcsolva a laptoppal dehát közös, meg közös emlékek is vannak rajta és csak úgy nézegettem. Találtam két teljesen homályos képet ami nekem egy kicsit furcsa volt. Valamiért az jutott az eszembe hogy hol van az eredeti kép amit csinálni akart, mert az nincsen csak két homályos. Tudom véletlenül is csinálhatta de velem ellentétben aki állandóan elejti a telefonját neki még csak soha vagy szinte soha még csak félrecsúszni se láttam abkezében hogy esetleg véletlenül a fényképezésre nyomott volna. De ha el is csúszott a keze már a kamera módban kellett lennie hogy megcsinálja a homályos képet mert máshogy nem lehet fotózni, max képernyő felvételt ha az oldalát meg nyomja de ez nem az volt. Szóval valamit akathatott fényképezni csak eredeti kép nincs. Valamiért attól félek, hogy a nemiszervéről csinált valakinek és utána törölte és a két rosszat meg meghagyta mert azon nem látszik semmi, annyi hogy tudom hogy otthon volt mert halvány csíkban látszik a kanapé széle. Szóval nem a zsebében nyomódott be vagy ilyesmi.
Gyanakodjak vagy hülyeség?
Nem értem miért tartott meg volna két homályos fotót egy nemi szervről, ha az eredetit egyszerűen a telefonjában olyan mappába rakja, ami nem szinkronizál a Drive-val...
Én simán tudok véleltenül fotózni meg képernyőfelvételt csinálni. Én telefonomon pl nem kell a billenytyűzárat feloldani, hogy fotózhassak (Huawei P20), így néha "bekapcsolom".
Szóval ezen nem nagyon pörögnék.
Inkább a kérdés, hogy van-e bármi más gyanús jele, amiért úgy érzed, gyanakodhatsz?
Nem tulajdonék ennek jelentőséget, de egyszerű, kérdezd meg Tőle mit szeretett volna fotózni.Tulajdonképpen nem titkos ahogy felfedezted, nem a telefonjában matattál.
Ahogy írja az előző is, ha semmi egyéb okod nincs a gyanakvásra ez ne adjon alapot.
“Elfelejtettem oda írni hogy én a kérdező vagyok a nő és akiről szó van a férfi”
Szerintem ez teljesen egyértelmű volt.
Ne kutass a pasid dolgai közt, nem szép dolog.
Ha torolni akart volna valamit, mindent torolt volna. Ennyi esze biztosan van.
En is szoktam ugyetlenkedni a telefonommal, pedig vigyazok ra. En a nagy feketeseget szoktam lefotozni:)
Homályos fotón is illik felismerned a párod nemi szervét.
A kanapét is sikerült felismerni.
(A múltkor a két éves gyerek kezébe került a telefonom. Olyan képeket csinált, hogy ihaj. Még jó, hogy a férjem nem áll neki kombinálni. 😂)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!