Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért és hogy tud egy nő így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért és hogy tud egy nő így bánni a párjával?

Figyelt kérdés

Sajnos már többször feltettem ezt a kérdést magamnak de én nem tudtam magyarázatot adni.

Mar sajnos küzdeni sem tudok tovább mert teljesen elfardtam.

Barátnőm teljesen eltavolodott tőlem amióta megtudta hogy terhes és most már a babánk is megszuletett picit több mint 4 hónapja de egyszerűen semennyire nem közeledik felém, ha én nem ölelem át amit persze nem viszonoz akkor kB semmi kapcsolatunk nincs testileg.

Az lenne a kérdésem hogy most mindent figyelembe véve hogy lehet hogy ennyire nem érdekli hogy a kapcsolatunk teljesen tönkre ment?

Már 1000x próbáltam beszélni vele, már mondtam hogy sajnos nincs több idő arra hogy változzon mert már bő 1 éve se szex se együtt alvás annak örülök ha néha beszélünk.

Főleg amióta a baba megszuletett azóta meg még durvább a helyzet olyan mint ha egy burokba akarná a fiamat nevelni, akkor se tudja abba hagyni ha a gyerek csak néz és semmi baja sincs, ő meg is fel veszi cipeli ide oda egyszerűen nem bírja letenni nem bírja hagyni a gyereket.

A saját anyja szerint is nagyon durva a helyzet és ő is többször rá szólt hogy ha a baba csak fekszik nyugodt akkor nem kell kenyszeresen birizgalni.

Úgy járok haza munkából mint ha egy statiszta lennék és olyan mint barátnő / feleség már terhesség első honapjatol megszunt.

Az elmúlt időszakom csak könyörgésbol és kérdésből állt hogy egy boldog család lehessünk de egyszerűen olyan mint ha a falnak beszélnek. Semmi más nem érdekli csak a baba.

Már nem tudok többet küzdeni sem ezért és sajnos már nem is szeretem ezt a nőt aki így tönkre tette ezt az egesszet.

2019. aug. 28. 22:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
62%

Engedd el a témát és keress másik nőt.

Nálunk ugyanez volt de mellette még ordított velem és kritizált.

Azt szetmentunk ennek már 10 éve igaz a gyerekemet nem láthatom csak utalhatom a pénzt de lett másik feleségem és 2 szép gyerekem akikkel imádok együtt lenni.

2019. aug. 28. 22:12
 2/17 anonim ***** válasza:
87%

Mennyit segítesz neki otthon meg a gyerek körül?

Egyébként valószínűleg nagyon durva szülés utáni depressziója van. Az én édesanyám is ilyennel küzdött, főleg mert az ő kapcsolatuk sem volt túl jó és én voltam az egyetlen amibe "kapaszkodni" tudott. Baromira féltett mindentől, akkor változott meg amikor az orvos megmondta neki, hogy ha nem visz sehova és ennyire félt mindentől akkor pár hónapom van hátra. A te párodnak nagyon sürgősen egy jó pszichológus kellene.

2019. aug. 28. 22:17
 3/17 anonim ***** válasza:
63%

Blahhblahhblahh...hormonok...blahblahh...kellett neked gyerek... blablabla... te hibád.

Látogasd meg a családod egy pár napra csakúgy, hátha észreveszi, hogy nincs statiszta és érdekelni fogja, hogy miért. Akkor megbeszéltek, aztán meglátjátok hogyan tovább. (szerintem ennek annyi)

33/f

2019. aug. 28. 22:19
 4/17 A kérdező kommentje:

Bárki aki ismer személyesen, meg a munkahelyemen is a kollégák mondják (persze kívülről könnyű mondani) hogy ezt hogy bírom eddig csinálni.

Én csaladkent akartam ezt az egészet nem így. Terhesség előtt jele sem volt semminek csak azt láttam 30 évesen hogy na ő nála meg akarok állni és ő az akitől gyereket akarok és ez fordítva is.

Kész azóta teljesen megváltozott minden, olyan mint ha dísznek lennék.

6 kor végzek és hazaerek 7 re annyi minden egyes nap hogy készítem a gyereknek a vizet és foghatom a gyerek fejét a kis műanyag kádba és után eteti és altatja az ágyúnkba mert ő nem hajlandó betenni a kiságyba teljesen elhalt a kapcsolatunk, minden nap könyörgök hogy valami programot csináljuk ( jöjjön le hozzám a földre, bujjon hozzám szóval kB ilyeneket) de semmi ő fáradt és ő alszik és másnap megyek reggel dolgozni és du jövök haza.

1x sem jutott az eszébe hogy a kapcsolatot ápolni kell és ez sajnos a terhessége kezdetek óta van

2019. aug. 28. 22:28
 5/17 Rockarc ***** válasza:
75%

Mondd meg neki, hogy meg 2 ilyen honap es elvalsz tole. Kezdjen el gondolkozni, hogy hogyan tovabb, hogy es hol fog elni. Ezutan tarsd meg a 2 lepes tavolsagot, hogy at udja gondolni a dolgokat anelkul, hogy befolyasolnad. Erre biztosan mondani fog valamit, nem kell azonnal valaszolnia, sot az lenne a jo, ha par napot raszanna. Talan elutazhatnal valahova egy hetvegen.

Ha sajat onallo dontese az, hogy nem tud a kapcsolat erdekeben tenni, akkor akarmit is csinalsz, ennek vege. Igazabol ez mar ultimatum, de a helyzet is sulyos elegge, hogy azonnal es ilyen "erovel" reagalj a szituaciora, hatha kizokken belole. Akarmit is fog valaszolni, jol gondold at, hogy akarod-e folytatni. Onnantol a te dontesed lesz, de nem, nem az a jo dontes, hogy mindenkeppen folytatni akarod. A vagyak es a realitas kozott kulonbseget kell tenni.

Ez a terhesseg elso napja kitetel nem tetszik nekem. Mindenben biztos vagy? Hirtelen sok mindent megmagyarazna. Occam borotvaja, olvass utana.

43F

2019. aug. 28. 22:53
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Szülés utáni depresszió!
2019. aug. 28. 23:10
 7/17 anonim ***** válasza:
68%

Attól még szegénynek nem kéne a földön aludnia. Szülés után nekem is volt depresszióm de nekem azért mert apa nem sokat segített nem beszélgetett velem. Nálunk mai napig köztünk alszik a pici (8hós), azért legalább az ágyat foglald vissza. Ha fél hogy rá fekszel falra tolni az ágyat baba belül, anya középen te szélén. De ez gáz.

Kérdésedre a válasz.

Először beszélj vele.

Mindenhez két ember kell, beszéljétek meg kinek miben kell változni próbáljátok tartani. Legalább te.

Utána ha nem jön össze legalább úgy távozhatsz hogy te megpróbáltad.

Lehet javul később magától a párod, lehet hogy nem ezt te tudhatod ez alapján dönts.

Ha esélytelennek érzed akkor viszont lépj tovább, babához ugyanúgy jogod van mész mikor kedved van.

Vissza fog ő sírni utána.

Még egy verzió: "ideiglenes elköltözés gondolkozási idő "

2019. aug. 28. 23:44
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben leültetném (gyerek nélkül) és elmondanám neki az egészet. Őszintén, mindent. Mondd el, hogy ez így nem mehet tovább, boldogtalan vagy és nem vagy hajlandó így leélni az életed.

Aztán vagy kompromisszumra juttok és változtattok a dolgokon, vagy én is azt tanácsolom amit az egyik válaszoló, hogy akkor lépj le pár napra a szüleidhez, telefon kikapcs és a távolság alatt gondolkozzatok el mindketten!

2019. aug. 29. 01:04
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
ovis anyuka effekt. A gyerek az első. NAgyon szépen leírod, hogy ezek a kapcsolatok miért mennek tönkre. NEm lepődnék meg, hogyha a nőd pár hónap múlva a megcsalás rovatban sírna, hogy mióta megszülte a gyereket hiába próbál mindent, a fickója nem akar tőle semmit és egyedül marad minden gondjával a gyerekkel és tegnap véletlen belenézett a telojába ahol meztelen képeket talált k.rváktól. Hát így megy ez. Te vagy az apa állj a sarkadra.
2019. aug. 29. 07:47
 10/17 anonim ***** válasza:
94%
Szülés utáni depresszió.De ez az egy év már tényleg sok.Beszélj vele,hogy vagy fordúljon szakemberhez,vagy ezt te így nem tudod tovább folytatni.Nemazért élsz kapcsolatban,hogy szeretőt is tarts vagy prostikhoz járjál.
2019. aug. 29. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!