Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki nem csalja meg a párját,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem csalja meg a párját, az azért nem mert nem elég okos hozzá?

Figyelt kérdés

A kérdés neve kicsit félreérthető, de legalább figyelemfelkeltő. Szóval minden ismerősömnél azt látom (20-35 közötti nők, műveltek, szépek és én mint barátjuk úgy látom hogy jó személyiségük van) hogy pár hónap után minden pasijukról kiderül hogy megcsalja őket, vagy csak általánosan hazudok sokat. NEM gondolom azt hogy minden pasi ilyen!! De ezt látom/hallom nagyon régóta és félek belemenni egy kapcsolatba, mert amúgy is nehezen bízok meg bárkiben is, és így hogy ez a példa volt előttem évekig nagyon paranoiás lettem. Még anyukám is mondta, hogy a legjobb barátnője 55 éves létére van hogy órákat utazik szexelni random pasikkal, otthon meg gyerekei vannak és férje szóval igaz ez nőkre is ugyanúgy igaz, de ez csak még bővíti a csalfa emberek körét. Hogy tudok elég elővigyázatos lenni, vagy hogy ne tudjanak átverni, megvezetni?Alapból elég manipulatív vagyok, olyan született adottság de nem akarom használni a páromon, én azt akarom hogy biztonságban érezzem magam és ne kelljen nyomozósat játszani, de félek hogy elvakítanak az érzések. (Jelenleg nem vagyok kapcsolatban szóval ez egyelőre egy feltételezett szituáció.)

19/L

2019. aug. 24. 22:55
 1/10 A kérdező kommentje:
*hazudnak sokat, autocorrect :)
2019. aug. 24. 22:56
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

Ez egy sztereotípia, általánosítás. Én férfiként elmondhatom, hogy pontosan ugyanerről szoktunk beszélgetni egymás között, csak épp nálunk általános vélekedés, hogy minden lány megcsalja a párját fűvel-fával.

Olyan ez, mint hogy a mindenkori idősek szidják a mindenkori fiatalokat.

Más példa: látsz az utcán 5 rózsaszín esernyőt unikornissal, és utána úgy gondolod, hogy ebben a városban mindenkinek rózsaszín, unikornisos esernyője van.

2019. aug. 24. 23:29
 3/10 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem a legegyszerűbb , és megbízható módszer, hogy egy alap réteget kiszűrj, az ha nem fekszel le valakivel a kapcsolat elején. Várjatok vagy 2-3 hónapot. A felszínes vagy csak szexéhes emberek nem fogják kivárni.

A másik pedig, szerintem nagyon sokan sejtik, csak elnyomják magukba. Ha van valami ami erre utal, akkor ne próbáld megmagyarázni, ne menj bele és kész. Pl, ha mondja, hogy hát ő már megcsalt valakit, de már azóta megváltozott, na ez egy jó nagy piros lámpa.

2019. aug. 24. 23:29
 4/10 anonim ***** válasza:
60%

A férfiak általában megnézik a nőket az "utcán", de ettől még nem fog mindegyik félrelépni és nem azért mert nem "elég okosak" hozzá. Az, hogy a környezetében ilyenekkel találkozott még egyáltalán nem általános.

Ne játsszon "nyomozósdit" mert megmérgezi a kapcsolatot. Inkább tegye fel a kérdést saját magának miért retteg annyira hogy a partnere félrelép, mi az ami ennyire erős negatív érzetet vált ki ami miatt nem tudja elengedni magát, megbízni másokban. Törje át a gátat, győzze le a démonjait és bízzon az emberekben.

2019. aug. 25. 00:06
 5/10 anonim ***** válasza:
7%
A kérdés baromság, nem csak clickbait hanem elég nehezen értelmezhető is. Viszont az igazi kérdésedre rátérve, ha olyasvalakit akarsz, akiben megbízhatsz, nem tehetsz többet, minthogy megismered és jól megfigyeled. Bele kell nézni a szemébe, ki kell kérni a véleményét, mondj neki ilyen sztorikat, nézd meg hogy reagál rá. Ha van ehhez sütnivalód, akkor ki tudod szűrni, hogy csak átlátszóan hablatyol és nincs is saját álláspontja, vagy látod rajta hogy neki tényleg ez az őszinte véleménye, és tudja is magáról hogy nem tenne ilyet. Férfiként szerintem roppant egyszerű látni valakin hogy mennyire tiszta, de ha buta a lány, akkor úgyis át fogja verni egy személyiség nélküli ösztönlény, aki pár tőmondattal elhitet vele mindent.
2019. aug. 25. 00:35
 6/10 anonim ***** válasza:

Az egy pozitívum, ha valaki szívből szeret is. De olyat már láttam, hogy (legalábbis kívülről nézve) a pasi szerette a feleségét, mégis elcsábult.

Viszont ha valakinek vannak erős elvei, azzal hiába próbálkoznak (legfeljebb részegen, de ha valaki szeret részegeskedni, az is rossz jel). Abból is lehet látni az ilyesmit, ha valaki becsületes-e az élet más területén is: pl. ha nem lop el apróságokat sem sehonnan az jó jel. De ezt valahogy ki lehet érezni, úgy hiszem. Én nagyon meglepődnék, ha kiderülne valamelyik volt barátnőmről, hogy megcsalt. De én sem csaltam volna meg őket! Pedig volt, akivel távkapcsolatban voltam. Ott például, ha megcsaltam volna őt, akkor már én sem tudtam volna bízni benne. A féltékenykedésnek semmi értelme, legalábbis olyan értelemben, hogy nyomozni utána, gyanúsítgatni. Ha ez kiderül, az alá is ássa a kapcsolatot...

2019. aug. 25. 02:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Azért nem csalom meg mert ha mással is együtt akarok lenni akkor nyitott kapcsolatot keresek vagy szakítok. Én szeretek korrektül játszani és én se tudnék abban bízni aki megcsalt mert már ez a tény jelzi hogy nála nincs meg az a mentális gát fejben... vagy a törzséből hiányzik az a gerincnek nevezett dolog. :) Ha bevallaná lehet adnék még egy esélyt mert mindenkinek jár ugye hibázhatunk de a második alkalomnál ha ő lenne az utolsó ember a földön se lenne esély rá hogy bízzak benne. :)
2019. aug. 25. 02:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Olyan elővigyázatos nem tudsz lenni,hogy beleláss egy kapcsolatba.
2019. aug. 25. 08:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Én azért nem, mert elveim vannak, ha valakivel eljutnék a megcsalás szintjéig, inkább szakítanék, mert nem véletlen jutottam oda.

#3 módszere nem ajánlott, mert senki sem fog hónapokat várni egy zsákbamacskára, hogy aztán vagy legyen valami, de sokkal nagyobb valószínűséggel megkapja az üzit, hogy "bocsmégse, jött egy másik pasi aki...", vagy " most inkább mégse akarok kapcsdolatot mert...".

Max úgy LÁTSDZÓDHAT mindtha működne, ha a pasinak az idő leteléséig más nő nem jön össze, mert keresni tuti keres, ez így logikus.

2019. aug. 25. 08:36
 10/10 anonim ***** válasza:
91%
Én hajdanán igértem valamit neki, ezt meg is tartom. Nem gondolnám hogy az eszemmel van összefüggésben.
2019. aug. 25. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!