Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom rávenni h elhaggya a feleségét? Nektek h sikerült?
Ferjem néha szexel ezzel, azzal, jelentektelen kis nőcskékkel, neha kell a változatosság, a pkusz izgalom, számomra is az, én vettem rá erre, de sosem hagyna el , lassan 3 évtizede együtt !
Ne reménykedj, xsak szexre kellesz !
Az első a család !
Sehogy. És ha ez a célod, akkor el fogod őt veszíteni! Valószínűleg te is úgy mentél bele a szeretői viszonyba, hogy tudtad, hogy nős, és nem fog elválni. Akkor most miért akarsz mást? Én sosem követelőztem, sosem kényszerítettem döntésre, mert tudtam, hogy abban a pillanatban vége lenne, nem akartam veszélyeztetni a családját. A szeretői viszonynak vannak árnyoldalai, elég nagy csapda tud lenni, és a szerető szinte sosem "győz". Ha szereted őt, akkor add meg neki azt, amitől jól érzi magát veled: jó szex, gyengédség, ha pedig ezt már nem tudod megadni, mert döntésre akarod kényszeríteni, akkor inkább lépj ki te, mert ebből nem jöhetsz ki jól. Az a legalja lenne mindennek, ha a közös üzenetváltásokat, bármi ilyesmit a felesége orra elé tolnál - akkor egészen biztosan nem szereted, hiszen bántod őt. Ne tedd.
Hidd el, jobban jársz, ha otthon marad, te meg kidobod.
A saját érdeked.
De ha el is hagyja érted az asszonyt, téged is ugyanúgy meg fog csalni, csak idő kérdése lesz!
Nőként mondom, hogy magaddal nem vagy rendben szellemileg, ha csak házas férfiak kellenek. Két fontos dolgon gondolkozz el:
- akik házasodnak, azok sokszor komolyan is gondolják azt, amit eskütétel alatt mondanak,
- a házasság befektetésről is szól nagy részben: pénz, energia, figyelem, szeretet, gyermekek nemzése, stb.
Akkor lesz neked is jobb önbecsülésed, ha ezekről olvasol többet (nagyon kevés szülő neveli erre a kamasz és fiatal felnőtt gyermekét, sajnos) és te is olyan átlagos férfiakkal ismerkedsz, akikkel jó kapcsolatban és házasságban lehetsz.34N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!