Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El hinnétek megcsalásra azt a kifogást, hogy a férj a szeretőjével előző életükben egy párt alkottak?! Vagyis a feleség jött később a képbe, a szerető volt előbb. Tehát nem történt megcsalás.
Ez csak természetes és logikus nem????????
Mivel a párom előtt voltak az exeim, tehát azokkal is jogos ha még alkalmanként lefekszek.
Persze, el lehet hinni, nem kell ezen különösebben rugózni. Az meg, hogy te ezt tolerálod vagy sem, az már a te dolgod. Ő volt előbb ? Oké, akkor nem engem csalt meg, hanem őt és én vagyok a szeretője. A továbbikaban nem leszek a szeretője, oszt rúgjon gyöpöt, menjen a "feleségéhez".
33/f
Bászki, azért el kell ismerni, kreatív kimesélés. Kiröhögném max és ugyanúgy kihajítanám a reinkarnál kvájával együtt
:'DDDDD
Nem jó kifogás, mert az akkor volt b@kker, most meg most van. Szerintem erre nincs jó kifogás és mentség.
Lehet, hogy azért történt ez, hogy kilépjetek ebből a kapcsoaltból, sorsszerűen, mert már nem ad nektek új élményeket ez a kapcsolat, vagy új tanulnivalót, másvalaki oldalán sokkal jobban tudnátok fejlődni mind a ketten; és akkor így lett "fölülről " akár, megoldva, hogy ti ketten szétmenjetek adott esetben. De a megbocsájtást is lehet gyakorolni általa, de vaknak mondjuk nem kell lenni.
*márhogy olyan elvakultan, hogy mindent elnézel neki pl.
Mert ha pl ő nyitott kapcsolatot akar, te pedig nem , és erről nem volt szó, ő meg pl sok mindenkivel megcsinálja, és sokmindenkivel lefekszik; de úgy, hogy erről nem egyeztetek meg korábban, akkor az nem lenne jó pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!