Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » El hinnétek megcsalásra azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El hinnétek megcsalásra azt a kifogást, hogy a férj a szeretőjével előző életükben egy párt alkottak?! Vagyis a feleség jött később a képbe, a szerető volt előbb. Tehát nem történt megcsalás.

Figyelt kérdés

2019. aug. 22. 21:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Inkább magam ítélném el amiért nem tűnt fel, hogy kegyetlen buta sötét emberrel jöttem össze.
2019. aug. 22. 22:01
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondanám hogy legyenek boldogok,és viszlát :)
2019. aug. 22. 22:04
 13/21 anonim ***** válasza:
96%

Ez csak természetes és logikus nem????????

Mivel a párom előtt voltak az exeim, tehát azokkal is jogos ha még alkalmanként lefekszek.

2019. aug. 22. 22:53
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó tipp:))
2019. aug. 22. 22:57
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Persze, el lehet hinni, nem kell ezen különösebben rugózni. Az meg, hogy te ezt tolerálod vagy sem, az már a te dolgod. Ő volt előbb ? Oké, akkor nem engem csalt meg, hanem őt és én vagyok a szeretője. A továbbikaban nem leszek a szeretője, oszt rúgjon gyöpöt, menjen a "feleségéhez".

33/f

2019. aug. 23. 05:23
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Annyira hihető, mint amikor egy férfi azt magyarázza, egy meztelen nő feküdt az utcán, ő pont arra járt, nem vette észre a banánhéjat, közben a slicce is kinyílt, a gatyája elszakadt, elcsúszott a banánhéjon, egész véletlen pont fa$$zal bele a nő p¡nájába.
2019. aug. 23. 08:04
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Bászki, azért el kell ismerni, kreatív kimesélés. Kiröhögném max és ugyanúgy kihajítanám a reinkarnál kvájával együtt

:'DDDDD

2019. aug. 23. 15:49
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem jó kifogás, mert az akkor volt b@kker, most meg most van. Szerintem erre nincs jó kifogás és mentség.

Lehet, hogy azért történt ez, hogy kilépjetek ebből a kapcsoaltból, sorsszerűen, mert már nem ad nektek új élményeket ez a kapcsolat, vagy új tanulnivalót, másvalaki oldalán sokkal jobban tudnátok fejlődni mind a ketten; és akkor így lett "fölülről " akár, megoldva, hogy ti ketten szétmenjetek adott esetben. De a megbocsájtást is lehet gyakorolni általa, de vaknak mondjuk nem kell lenni.

2019. aug. 23. 15:52
 19/21 anonim ***** válasza:

*márhogy olyan elvakultan, hogy mindent elnézel neki pl.

Mert ha pl ő nyitott kapcsolatot akar, te pedig nem , és erről nem volt szó, ő meg pl sok mindenkivel megcsinálja, és sokmindenkivel lefekszik; de úgy, hogy erről nem egyeztetek meg korábban, akkor az nem lenne jó pl.

2019. aug. 23. 15:53
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Wehehheeeee :D
2019. aug. 23. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!