Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom a Szigeten! Kidobtam és azóta hisztizik nekem, hogy fogadjam vissza?
Élete első fesztiválozása volt, 2 évig voltunk együtt. 3 hónapja költöztünk közös albérletbe, aztán most elment szigetre a barátaival, akinek van háza ott.
Fesztivál előtt fogadkozott, hogy nem fog csinálni semmit, soha nem csalna meg, és nem tud annyit inni. Nagyon vigyázni fog magára, nem mennek át másokhoz stb.
Aztán mikor hazajött egy kicsit fura volt, de a fáradtságnak tudtam be. Arra, hogy megcsalt nem gondoltam, mert mindig mindent megbeszéltünk anno, és nem mondott semmit.
Aztán 2 nappal azután, hogy hazajött egy barátnője írt nekem, hogy ők nagyon sajnálják, hogy nem tudtak rá vigyázni. Én persze nem is értettem, hogy miről van szó, aztán kiderült, hogy az első este átmentek a koncertek után egy "ismerős srácok" lakásába, akik véletlenül pont közelebb laktak a szigethez...
Náluk még ittak, és rá volt állva egy srác, aki később meg is fektette az egyik szobában...
Nem tagadta egy percig sem, én egyből felhívtam a főbérlőt, hogy költözünk kifelé, és a kisasszonyt kérdezze meg, hogy miért.
Ő pedig azóta könyörög, hogy fogadjam vissza, mert neki nem nagyon van hova menni, eddig a nagyszüleinél lakott, mert másik városban vagyunk egyetemen. Oda nem akar visszamenni, mert összeveszett velük, otthonról nem tudna bejárni az egyetemre, albérletet pedig egyedül nem tudna fizetni.
Én pedig szinte egyik pillanatról a másikra rá sem tudok nézni. Nem vagyok szomorú csak csalódott. Szépen kiköltöztettem aztán elvágtam minden kapcsolatot vele.
Azóta üzenget az ismerőseinken keresztül, meg más telefonokról hívogat, hogy szeret.
Hogy állítsam le végleg?
22F 22L
Még a végén Ő lesz a hibás azért mert nem vannak együtt a nap 24 órájában. Sőt külön programot sem szabad szervezni mert egy pár és ebből az következik logikusan,hogy nekik állandóan együtt kell lenniük és logikusan következik ebből,hogy egy program adott esetben mindkettőjüket kell,hogy érdekelje mert akkor milyen párkapcsolat lenne az,ha az egyikük a főtt tojást szereti a másik meg nem. Bilincset kell tenniük egymás kezére,mert ha nincsenek együtt a lány véletlenül egy másik srác farkára esik, végülis Ő a hibás mert bízott a párjában.
Barom
19-es vagyok, és lehúztatok páran azért mert megjegyeztem,hogy esetleg kimehetett volna a párjával a kérdező.
21-es, a barom jelzőt ha nekem szántad visszadobom Feléd, magadat minősíted, ahogy az első mondatoddal is: "Még a végén Ő lesz a hibás azért mert nem vannak együtt a nap 24 órájában" :)
Egyértelműen leírtam,hogy nem mentségként írom ezt,persze, kimehet egyedül is, miért is ne. De egy ilyen "klassz" társaság külön jót tett a helyzetnek. Nem mondom kétszer sem,hogy még esetleg rá is segítettek a történtekre.
Bármilyen jelző ellenére azt mondom,hogy talán érdemes lenne átbeszélni még egyszer a történteket. 3 éve együtt vannak, ha eddig nem volt probléma köztük...
Bár ilyen erkölcsös lenne ez a világ ahogy a hozzászólások alapján ezt vélelmezhetjük.De sajnos szó sincs ilyenről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!