Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit kéne tennem ezek után?
Belenéztem párom beszélgetéseibe. Tudom, hibáztam, és nem is tettem még ilyet... talán megérzés? Nem mentegetem, hibáztam én is.
Volt egy beszélgetése, összes előzmény kitörölve, csak annyi szerepelt a nőcitől, hogy jó lenne hozzàd bújni... párom pedig válaszként szerelmes becenévvel illette, és helyeselt.
Kiborultam. És alapból nem tudom jól titkolni az érzéseimet, mikor kérdezte a párom, hogy mi a baj, rázúdítottam az egészet, hogy ki ez a csaj, és ugyan miért van kitörölve a többi.
A törlést olyannal magyarázta ki, ami egyértelmű kamu, de ez mindegy is. Azt mondja, soha nem tett semmit fizikailag, max írogatott, hülye volt, blabla.
A legrosszabb, hogy hiszek neki. Tudom, hogy fizikailag soha nem csalna meg, de... nálam a megcsalás nem a szexnél kezdődik, sokkal korábban. Úgy érzem, elárult.
Egy részem menekülne ebből a helyzetből, mert nekem ez nem fér bele, másrészt meg próbálom mentegetni, hogy nem olyan komoly ez. De ki tudja, mi volt, amit nem láttam... nem tudom, hogy bízhatnék benne.
Magamra is haragszom, mert egy csomó tervünk volt a hétvégére, ez most mind ugrott. Hülyeség, hogy pont ezen kattogok, ennek kéne az utolsónak lennie fontossági sorrendben...
Sosem voltam mèg ilyen helyzetben. Nem megcsalás, de elàrulva érzem magam. Nincs kivel beszéljek róla. Mégis mit kéne tennem?
megcsalt, teljesen indifferens, hogy már lefeküdtek-e, mert a megcsalás a titokképzéssel, az árulással, a hazugságokkal, az alakoskodással kezdődik.
ami biztos, hogy ezer százalék érzelmi megcsalás történt, és lehet, hogy volt már fizikai kontaktus is köztük.
a párod NEM szerelmes beléd ha az lenne, ezt nem teszi meg.
de továbbmegyek: NEM is tisztel, NEM is becsül téged, különben a hátad mögött nem alázna így meg, nem árulna el, nem verne át.
ma vasárnap van, legkésőbb keddig lépj le, vess ennek véget.
ha egy nőnek van önbecsülése, tartása, nem is kérdés, h. nem marad egy ilyen kapcsolatnak hazudott pöcegödörbe.
azzal nem oldódik megsemmi, ha letiltatod vele a nőt, persze megt4rszi, akár magától is, látványos gesztus, amivel demonstrálja feléd, hogy a másik nő mehet a kukába, őt nem érdekli.
na, ezt nerm szabad elhinni!!!
érdekli,mert ha nem érdekelné, heteken-hónapokon át nem közeledett volna felé.
ez a színjáték része, hogy otthon beadják az asszonynak, hogy a másik nő akaszkodott rájuk, nekik semmit nem jelentett, és tiltják mindenhonnan.
de valójában vágynak a másik nőre, és röhejesen könnyen kijátsszák az asszonyt: fb-n akkor is vígan lehet csetelni, ha 2 ember nem ismerőse egymásnak, majd azokat a beszélgetéseket minden alkalommal törölni, de ott a viber és a snapchat is, utóbbi pár másodpercen belül törli a dialógokat, nyomok nem maradnak, a szeretők kedvenc kommunikációs appja.
és különben is, miféle párkapcsolat az, ahol a nőnek csendőrt kell játszania, és ellenőriznie folyton a párját?! itt már nincs bizalom!
azt kell megérteni, hogy ha más nők után kajtat, akkor veled már csak kényelemből vagy megszokásból van, de nem szeret.
és akkor te miért ragaszkodnál kétségbeesetten valakihez, aki téged nem szeret?
ez megalázó!
24: a menő autós díszlibás elméleted ott bukik meg, hogy a páromnak nemhogy kocsija, de még jogsija sincs, szóval emiatt aligha néznék el neki akármit is... :D
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Nagyjából az itt felvázoltak szerint zajlott a dolog, sírás-rívás, némi vagdalkozás, hogy mi nem jó nálunk, de nem akar elveszíteni, velem tervez családot, satöbbi. Állítása szerint csak mostanában kezdtek el beszélni a nővel, nem hosszútávú a dolog, ezt ugye vagy elhiszem, vagy nem. Ha igaznak vesszük, akkor baromi jó hatodik érzékem van...
Még nem szakítottunk, de most külön vagyunk, hazacuccolt egy hétre az anyjához - én kértem, hogy le tudjam tisztázni magamban az érzéseimet anélkül, hogy pedálozna. Perpill nem hiszem, hogy meg tudok bocsátani, mert akármilyen szépet mond, rögtön az jut eszembe, hogy a nőnek is írt e ilyet...
Borzasztóan sajnálom kérdező ami veled történik. Egyetértek az előttem szólókkal, sajnos biztosra veheted hogy viszonyuk van a nővel, mert ahhoz akar az ember hozzábújni, akihez tudja is hogy jó hozzábújni tapasztalatból. A pasi azért mondott neked dolgokat és azért tiltotta "látványosan" a nőt, mert kárenyhíteni akart, hátha nem dobod ki.
Kérlek ne tervezz egy ilyen emberrel családot, hiszen még lebukáskor sem őszinte veled, annyi lelkiismerete sincs.
Ki tudja mióta csinálja és meddig fogja - maximum óvatosabban.
Bízni benne sosem fogsz tudni, de ez nem véletlen.
Szóval szerintem egyértelmű a helyzet és a sorsotok, úgyhogy ezen a héten készülj lelkileg a nélküle való életre. Kitartást!
Ha sírva könyörög és szépeket mond meg ígérget, képzeld csak el ahogy keféli, fogdossa, nyalja, ölelgeti, becézgeti a másik nőt! Legyél erős.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!