Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 17 éves lány, aki elcsavarta a 43 éves férj fejét mit fog tenni és milyen hatása lesz a döntésének másokra nézve?
Az imént törölték a kérdést, ahol a lányka meg akarta bosszulni, hogy a 43 éves családos ember inkább visszavonult a közös hosszúhétvégétől és wellnestől.
Olyan jó hangulat kezdett ott kialakulni, egy eszmecsere a bűnről, a bosszúról, és hogy jogunk van-e minden határon túl jót akarni másoknak. Kár, hogy vége szakadt.
20. Nanana..
Szerintem egyértelmű, hogy az eredeti kérdésben a kérdező fel sem fogta, neki milyen hatalmas szerepe van ebben a sztoriban. A csábításhoz két ember kell. És a kérdező folytatta a viszonyt azután is, hogy értesült a családról. Sőt, még jobban kezdett nyomulni utána. Lollipop és a legtöbb válaszoló jól átlátja a helyzetet, veled és az eredeti kérdezővel ellentétben.
21-es te most védesz egy házasságtörő férfit, akinek már csak korából adódoan is több esze és felelőssége kellett volna legyen, és hibáztatsz egy kislányt, amiért hitt a férfinak.
és itt az a perdöntő, hogy a házas férfi közeledett a lányhoz, ő kereste, ő csábította.
ez a lényeg, mert a lány facér volt, de férfi házas, és apjakorú, hűséggel a felesége iránt kizárólag ő tartozott, nem a lány.
lehet itt nyomni tovább a szöveget, de részemről ennyi, még a lepontozás is hízelgő, mert ebből is tudom, hogy bssza a csőrötöket az igazság, és könnyebb nektek az áldozathibáztatás.
további jó verbális randalírozást és kárörörvendést kívánok, ebben mesteriek vagytok!
22es nem normális. Már az eredeti kérdés alatt elrúgta a pöttyöst azzal, hogy kijavítgatta, amit írtunk, meg nem volt képes felfogni, hogy a kis ribi akkor is folytatta a viszonyt, amikor már tudott a viszonyról. Na meg folyton arról beszél, hogy a pasi felelőssége. Csak ugye arról itt nincs szó, a pasi vitán felül egy gyökér.
Szóval remélem 22 visszamegy a feminista férfigyűlölő klubjába. Meg azt is, hogy egyszer egy ilyen kis pitsával csalja meg a férje, aztán majd mondja, hogy a csaj nem hibás.
Semmi nem lesz, egy idő után nem fogja már érdekelni. Majd később elbüszkélkedik a haveroknak, hogy megdugatta magát egy középkorú manussal, és ennyi.
Ezt onnan tudom, hogy a volt barátnőm kb. 16 évesen aktív szexuális kapcsolatot élt egy 50-es manussal (konkrétan a szeretője volt), tartott ez hónapokig, amíg meg nem ismerte az előttem lévő csávóját.
Ez az, megjött a 22es válaszoló. :) Ezt a nőtárs fogalmat sosem értettem. Miért kéne valakinek a pártját fognom csak azért, mert nő?
Ez a nőtárs bennem olyan kellemetlen érzéseket szül, ilyen komcsi hangulata van, mint az elvtársnak. Egy kicsit sem tudok ezzel a hozzáállással azonosulni.
A kérdésre válaszolva, hogy miért foglalkoztat a téma: igazából hirtelen felindulásból írtam ki a kérdést, mert felbosszantott, hogy a kis liba elmenekült a fejmosástól.
A 67 %-os mindig ilyeneket ír, ugyanis őt is beetette egy pasi, akinek menyasszonya volt, azóta házasok és dobta a kommentelő hölgyikét. Minden kérdéshez odaírja szinte, nem ismertétek fel? Évek óta ideírja, meg legalább 1000 kérdést is kiírt ezzel kapcsolatban.
Na mindegy. Persze, hogy védi a kis hülye pitsár, mert volt ő is az. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!