Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 17 éves lány, aki elcsavarta a 43 éves férj fejét mit fog tenni és milyen hatása lesz a döntésének másokra nézve?
Az imént törölték a kérdést, ahol a lányka meg akarta bosszulni, hogy a 43 éves családos ember inkább visszavonult a közös hosszúhétvégétől és wellnestől.
Olyan jó hangulat kezdett ott kialakulni, egy eszmecsere a bűnről, a bosszúról, és hogy jogunk van-e minden határon túl jót akarni másoknak. Kár, hogy vége szakadt.
Nekem az utolsó hozzászólása tetszett.
Mert ő sose akarta tönkretenni a házasságukat, tudta, hogy a kapcsolatuk sose lehet komoly..:)
Gondolom mikor elmerengett azon, hogy kitálal a terhes feleségnek eszébe se jutott hogy abból balhé lehet, ne adja isten az ő vallomása nyomán elválnak..Ugyan dehogy.Hisz mit tenne ilyen esetben egy nő? Megöleli a férjét és azt mondja ,jaj de ügyes vagy drágám.Ha meg tudta nem komoly, akkor miért is volt dühös?Mire? Sérült ego..
Na mindegy.Sose tudjuk meg mi lett.:( Én remélem, hogy befogja a száját.Nem volt a történetben ő sem ártatlan.Még akkor sem, ha a pasi volt a betegebb (már ha igaz a történet:D)
Most másik kiírt kerdésnêl hisztizik!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
Én meg a 27- es válaszoló vagyok.
Közelebb voltam az igazi korához 😆 na meg a pasaséhoz is .
Lerí a szövegből meg a tudatlanságából, naívságából, hogy csak egy tinédzser aki egy öregebb hapekért van úgy oda, minden áron tönkre téve egy házasságot is csak hogy megszerezze a pasit
Lefogadom, a nyakamat tenném rá, hogy még ezt is a 17 éves kislányunk írta ki 😅😆
Ennyire nincs képben....
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas..
lollypop93 nagyon aljas, amit teszel.
követtem a törölt kérdést, és abban a kérdező világosan leírta, hogy a 43 éves családapa csábította el, beadva neki egy hazugságot a családi állapotáról.
te meg kiírtad a kérdést így, ami nem felelel meg a kérdező által vázol valóságnak.
szomorú és üres életed lehet, ha ez okoz neked örömet, hogy a gyakori felületén segítséget és tanácsot kérő nőtársad sztoriját kiforgatod és hamisan adod itt tovább ebben a topicban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!