Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek a 17 éves lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a 17 éves lány, aki elcsavarta a 43 éves férj fejét mit fog tenni és milyen hatása lesz a döntésének másokra nézve?

Figyelt kérdés

Az imént törölték a kérdést, ahol a lányka meg akarta bosszulni, hogy a 43 éves családos ember inkább visszavonult a közös hosszúhétvégétől és wellnestől.

Olyan jó hangulat kezdett ott kialakulni, egy eszmecsere a bűnről, a bosszúról, és hogy jogunk van-e minden határon túl jót akarni másoknak. Kár, hogy vége szakadt.

2019. aug. 17. 23:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
97%

Nekem az utolsó hozzászólása tetszett.

Mert ő sose akarta tönkretenni a házasságukat, tudta, hogy a kapcsolatuk sose lehet komoly..:)

Gondolom mikor elmerengett azon, hogy kitálal a terhes feleségnek eszébe se jutott hogy abból balhé lehet, ne adja isten az ő vallomása nyomán elválnak..Ugyan dehogy.Hisz mit tenne ilyen esetben egy nő? Megöleli a férjét és azt mondja ,jaj de ügyes vagy drágám.Ha meg tudta nem komoly, akkor miért is volt dühös?Mire? Sérült ego..

Na mindegy.Sose tudjuk meg mi lett.:( Én remélem, hogy befogja a száját.Nem volt a történetben ő sem ártatlan.Még akkor sem, ha a pasi volt a betegebb (már ha igaz a történet:D)

2019. aug. 17. 23:27
 12/29 anonim ***** válasza:
91%
Én továbbra is kitartok a teória mellett, hogy az asszony nem is lett terhes. Csak a kiscsaj, akit amúgy jó volt duggogatni néha, nyomulós lett és azon nyomban le kellett pattintani. Mondta is a kiscsaj, hogy akkor vallotta be hirtelen a faszi a terhességet, mikor ő (a csaj) mondta neki, hogy vigye el wellnessezni meg utazgatni.
2019. aug. 17. 23:28
 13/29 anonim ***** válasza:
94%
Nekem az tetszett, hogy előadta, hogy a wellnesst ő maga is tudta volna finanszírozni. Aztán kiderül, hogy 17 éves. Jah, végülis ha nem a 43 éves szerető, akkor majd az ugyanennyi idős apuci fizeti.
2019. aug. 17. 23:30
 14/29 anonim ***** válasza:
92%
Ez a csaj egy követelőző idióta lett 17 évesen. Wellnessezni akart, meg tűzijátékot nézegetni szerető létére... Még szép, hogy megreptette a hapsi.
2019. aug. 17. 23:32
 15/29 anonim ***** válasza:
91%

Most másik kiírt kerdésnêl hisztizik!

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

2019. aug. 17. 23:59
 16/29 anonim ***** válasza:
97%
Ohhh, ennél a kérdésnél is jártam ma este vmikor a 2. Oldal táján, de mérhetetlenül untatott a kis pitsa.
2019. aug. 18. 00:09
 17/29 anonim ***** válasza:
96%
Annál a másik kérdésnél én írtam a 17es kommentet. Majdnem eltaláltam a korát, nem is vagyok olyan rossz.
2019. aug. 18. 00:12
 18/29 anonim ***** válasza:
88%

Én meg a 27- es válaszoló vagyok.

Közelebb voltam az igazi korához 😆 na meg a pasaséhoz is .

Lerí a szövegből meg a tudatlanságából, naívságából, hogy csak egy tinédzser aki egy öregebb hapekért van úgy oda, minden áron tönkre téve egy házasságot is csak hogy megszerezze a pasit

2019. aug. 18. 00:26
 19/29 anonim ***** válasza:
91%

Lefogadom, a nyakamat tenném rá, hogy még ezt is a 17 éves kislányunk írta ki 😅😆

Ennyire nincs képben....

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas..

2019. aug. 18. 00:34
 20/29 anonim ***** válasza:
5%

lollypop93 nagyon aljas, amit teszel.

követtem a törölt kérdést, és abban a kérdező világosan leírta, hogy a 43 éves családapa csábította el, beadva neki egy hazugságot a családi állapotáról.

te meg kiírtad a kérdést így, ami nem felelel meg a kérdező által vázol valóságnak.

szomorú és üres életed lehet, ha ez okoz neked örömet, hogy a gyakori felületén segítséget és tanácsot kérő nőtársad sztoriját kiforgatod és hamisan adod itt tovább ebben a topicban.

2019. aug. 18. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!