Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom buliban erotikusan táncolt egy idegennel. Mit tegyek?
2 hete pénteken bulizni ment a barátnőivel, szülinapoztak. Az egyik haverom is a szórakozóhelyen volt a tesójával és látta, ahogy egy idegennel összefonódva van.
Számon kérte a haverom, ő meg arra, hogy ne mondja el nekem.
A barátom tegnap mondta el. Nem csókolóztak a barátom szerint, de közel voltak hozzá, izzott a levegő szerinte.
Nem tudom mit tehetnék.
Hozzátenném, hogy ma este megint megy bulizni a csajokkal.
Ő 24,én 26 vagyok.
Már a babatémán vagyunk, komoly kapcsolat, 4 éve tart. Én nem járok bulizni, 18 után sokat jártam, elég volt már, évek óta nem voltam,de nem is hívott még.
Biztos hogy igazat mondott a barátom. Gyermekkorom óta ismerem és teljes mértékben hiszek a szavának.
Barátnőmet még nem kérdeztem nem tudom mit mondhatnék most. Forog a gyomrom
Figyelj, eloszor is nyomozz. Kerdezz ki mindenkit, az artatlansag velelme mindenkit megillet. Nyugodj meg, ha nehany napra szukseged van az sem baj.
Ettol fuggetlenul akar erotikusan tancolt akar nem, ha szamara a bulizas mindennapos akkor a depresszio es az elegedetlenseg garantalt, ha pocakkal ezt majd nem teheti meg. A hirtelen eletmodvaltas sem babavarasnal, sem dietanal, sem semmi masnal nem mukodik. Nem ugy tunik, hogy a baratnod lelkileg ra lenne hangolodva az anyasagra. Ehhez o meg eretlennek tunik. :(
Korai még a baba,es az elkötelezödés!
A baratnöd nem érett még rá,de nem akarja elmondani,hogy még bulizni akar,és más férfival is lenni,sajnos ez van!
Kioktatni nem akarlak, jó tanácsot talán adhatok. Én meg is csináltam azt a babát egy ilyesmi, bulizós lánynak. Nem véletlen volt,hanem komoly kapcsolat. Gyerek tartást fizettem 15 évig. Az anyukája még most, 45 évesen is bulizik, élni akar még. úgyhogy csak ésszel. Semmi nem fog történni ha lepattintod ezt a lányt, majd találsz jobbat is. Persze ez így kimondva egyszerűnek tűnik, de hidd el hogy valóban egyszerű. Csak olyan emberrel vállalj bármiféle közösséget(főleg gyereket) aki minden tekintetben kifogástalan,makulátlan. Ne rontsd el az életed ilyen fiatalon.
46f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!