Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordult már elő veletek olyan, mintha villám csapott volna belétek mikor egymásra néztetek egy idegennel?
Igen, nemrég volt ilyen, első pillanatban elvesztünk egymás tekintetében.
A kimenetele csak annyi lesz, hogy minden ennyiben marad, ugyanis van barátnője. Csak az a nehéz, hogy rendszeresen fogom látni a jövőben.
Volt ilyen. Az első szerelem.
Két évig csalt, hazudozott, megalázott. A találkozásunk karmikus volt, kemény leckét tanított.
# 3 Ne már, teljesen ugyanebben a cipőben vagyok, kb copypastelhetném is a válaszod. :D
Mondjuk én már idővel valamennyire elfogadtam ezt a dolgot.
# 7 Ügyes megfigyelő lehetsz, nekem nem sikerült akkor ezeket elkapnom :D. Mindkettő arra utal a testbeszéd könyvben. (ÉS a közhidelemmel ellentétben nem azt kell nézni, hogy tág-e a pupillája valakinek, -mert nekem pl szinte mindig az:D-, hanem azt, hogy tágult-e miközben veled beszélt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!