Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom buliban erotikusan táncolt egy idegennel. Mit tegyek?
2 hete pénteken bulizni ment a barátnőivel, szülinapoztak. Az egyik haverom is a szórakozóhelyen volt a tesójával és látta, ahogy egy idegennel összefonódva van.
Számon kérte a haverom, ő meg arra, hogy ne mondja el nekem.
A barátom tegnap mondta el. Nem csókolóztak a barátom szerint, de közel voltak hozzá, izzott a levegő szerinte.
Nem tudom mit tehetnék.
Hozzátenném, hogy ma este megint megy bulizni a csajokkal.
Ő 24,én 26 vagyok.
Már a babatémán vagyunk, komoly kapcsolat, 4 éve tart. Én nem járok bulizni, 18 után sokat jártam, elég volt már, évek óta nem voltam,de nem is hívott még.
Fagyaszd a babatémát, menj te is a haveroddal, ugyan oda bulizni és legyen "meglepetés".
33/f
Hát rajtad múlik mit teszel.
Én ilyen nővel hosszú távra nem terveznék!
Majd pár év és 1 vagy 2 gyerektartás után tudod miről beszéltem.
Addig úgyis elhiszel neki mindent...
Én nem terveznék gyereket olyannal,aki bulizást most rendeszeresítené,és közben másokkal hetyeg.Nem arra utal,hogy a családos élet neki való lenne mostanában.Főleg a más pasikkal való flörtölés miatt
Az meg csak balszerencse,hogy haverod rajtakapta.Hányszor lehetett,mikor nem látta meg senki,vagy ha a haverod nem szól közbe mi folytatása lehetett volna még.
N37
Szeritnem ez nagyon gáz! Az alkoholra sem lehet fogni. Rendszeresen bulizok a barátom nélkül, mégsem táncolok más pasikkal. Ha nem tudja visszafogni magát, akkor nem áll készen elköteleződni...
24N
Egyetértek a többiekkel, hányinger ez a nő.
Soha nem tettem volna ilyet. Belegondolni is szörnyű. Én most vagyok terhes, eszembe se jutottak eddig se, de most főleg más férfiak.
Felejtsd el őt.
Eloszor is beszelj vele errol, mert nem biztos, hogy a baratnod hazudik. Hallgass meg mindenkit, utana donts. Ne vegyel meg merget arra, amit hallottal.
Ha a tortenet igaznak bizonyul ejtsd a babatemat meg a csajt is. Akinek ilyen alap dolgokat kell magyarazni az nem eri meg a belefektetett munkat. Vond le alaposan tanulsagot, mik voltak ennek a konnyelmu viselkedesnek az elojelei, mert voltak, csak annyira ragaszkodtal a lanyhoz, hogy mindig kimagyaraztad.
Az idegenekkel osszefonodva tancolas egyaltalan nem normalis. Kerdezz meg akarmilyen csaladban elo embert, akar a szuleidet, vagy igazi ragaszkodo szerelmesparokat, hogy ok csinalnak-e ilyesmit egymassal. A valasz nem. Es rendes lanynak nem attol a naptol kezdve kell lenni, hogy gyuru kerul az ujjadra es pozitivat tesztelsz, hanem mar joval elotte.
Tudom, a javaslatom radikalis, de az ilyesmit nem lehet kinevelni az emberekbol. Most te es a jovendo csaladod a legfontosabb, egy ilyen hajlekony nadszalra pedig nem alapozhatod a jovodet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!