Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért alakult ki a nőkben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alakult ki a nőkben az a mentalitás, hogy őket biztosan nem lehet átverni?

Figyelt kérdés

Elég érdekes folyamatosan azt hallgatni, hogy egy "komoly nő" (amin rendszerint önmagukat értik), biztosan észreveszi, ha egy pasi csak szexet akar, és dőlnek be a játékainak.

Ez azért is érdekes, mert nem számolnak azzal, hogy vannak kifejezetten intelligens férfiak, akik tökéletesen le tudják utánozni a komoly férfi karakterét, és a másolat lényegében tökéletes.

Jó példa, az ifjú Tom Denem története a Harry Potter történetből, aki egy megnyerő külsejű, kedves, intelligens fiatalembernek mutatta magát, de valójában egy pszichopata volt, és az átlag ember nem is tudta leleplezni.

Tényleg azt gondolják a nők, hogy ilyen pasik nem léteznek? :D

2019. aug. 13. 13:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
De léteznek, engem simán átvernek.
2019. aug. 13. 13:01
 2/8 A kérdező kommentje:
A kérdés azokhoz szól, akik BIZTOSAK abban, hogy őket SOHA nem lehetne átverni.
2019. aug. 13. 13:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem látok megszólítást. Bocsika
2019. aug. 13. 13:06
 4/8 anonim ***** válasza:
17%

A nők többsége könnyen és rengeteg pozitív megerősítést kap. Egy részük aztán ezzel nem tud mit kezdeni és elhiszi, hogy ő intelligens, komoly, érett, tévedhetetlen, átverhetetlen. Jó példa erre az, amikor egy 18 évest felszed egy 40 éves dugogatni, komoly kapcsolat címszóval. A 18 éves lány elfogja hinni, hogy ő érettebb a korosztályánál.

Plusz a férfiakra jellemzőbb az elemző gondolkodás, a nőkre a megérzések. Jó példa erre, hogy pont az előbb egy másik kérdésnél számonkértek a logikával kapcsolatban, logikátlanul. Szimplán az illető nő hozzám vágott pár előítéletet és hasonlókat.

Amúgy én örülök az ilyen jellegű dolgoknak. Az ilyen sablonszövegekkel jól lehet szűrni, hogy melyik csaj igazán értelmes és melyik az, amelyik csak annak gondolja magát.

2019. aug. 13. 13:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szinte mindenkit át lehet verni, miért pont a nőkre fókuszál a kérdés? Amúgy pszichopaták 70% férfi, (dr. Robert D. Hare) így lehet, hogy több nő esik áldozatul, az igaz. Patológiás hazudozó, akkor is hazudnak, amikor semmi tétje, szemrebbenés nélkül.
2019. aug. 13. 13:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy pszichopata bárkin kifog, még egy pszichológuson is, ahogyan egy nárcisztikus is. Ezek a nők az átlagos, normál férfiakat értik alatta.

Azok ha csak dugni akarnak, nem tudják magukat hosszabb ideig megjátszani.

2019. aug. 13. 13:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
De mi köze van a komolyságnak a naivitáshoz? Komoly nőnek tartom magam annak ellenére, hogy a gyakoris közhiedelemmel ellentétben nem bókolnak nekem orrba-szájba férfiak a hétköznapok során és senki nem küzd a kegyeimért. Komoly vagyok, mert határozott erkölcsi elveim, terveim, jövőre vonatkozó elképzeléseim vannak, amikhez minden körülmények között tartom magam. Ettől függetlenül még át lehet verni, mert ez nem a komolyságon múlik. Mindenki tudja, hogy r*hadék emberek, csalók és pszichopaták mindig is voltak és lesznek és bárki az áldozatuk lehet, soha nem lehet biztosra menni, felnőtt ember simán csak vállalja a kockázatot és idővel feldolgozza esetleg épp ő lett volna az áldozat, a továbbiakban pedig igyekszik jobban odafigyelni és kerülni a hibák ismétlését.
2019. aug. 13. 14:09
 8/8 anonim ***** válasza:
83%
Én szinte biztos vagyok benne, hogy ilyen szempontból nem lehetne átverni, de legfőképp csak amiatt, mert ez a hagyományos ismerkedjünk randizgassunk téma ez nem az én világom. Én eddig csak olyanokkal jöttem össze akiket ismertem már barátilag előtte is így nem igazán volt meglepetés hogy egyikük sem csak szexet akart. Egyszer bonyolódtam bele egy "egyéjszakás kalandba" amikoris másnap meggyőződésem volt, hogy soha többé nem látom a srácot, de meglepődve tapasztaltam, hogy ő többet is szeretett volna. De egyébként meg az ilyen randizgatós ismerkedős helyzeteknél nyilván van esély rá, hogy átvernek lehetsz akármilyen szemfüles, ha valaki elég "kitartó" merthogy ezt én nem feltélenül nevezném intelligenciának akkor megtörténhet ez is. Viszont az a pasi aki ennyi energiát belefektet egy ilyesmibe és nagymenőnek érzi magát ettől ott szerintem komoly gondok vannak fejben.
2019. aug. 13. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!