Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem kiábrándító ez a fajta mentalitás?
Nem vagyok egy nagyon költekezős típus, de a beteges és értelmetlen spórolást se szeretem. Ésszerűen állok a pénzügyekhez. Mégis összehozott a sors mostanában olyan férfiakkal, akiknek a hozzáállása nagyon kiábrándított. Konkrétan, hogy ha ingyen adnak valamit, akkor az kell, akármennyire is haszontalan vagy bármekkora hatalmas sor tolong érte. Bennem ez annyira olcsó hatást kelt. Ha kell valami és ésszerű áron van, megveszem. Ha nem kell valami, az ingyen se kell. Ha 5x akkora sor tolong csak azért mert féláron van valami, akkor inkább lemondok róla. Nagyon kiábrándító nekem ez a viselkedés, de sajnos sok ilyen ember van.
28N
A csalódás az illúziók és a valóság ütközése.🤔
Illúziókat projektálsz a férfiakra?
Kiábrándító, kiábrándító... Szerintem inkább az a kiábrándító, hogy sokan rákényszerülnek erre. Az ingyenkonyha előtti sor is kiábrándító, de senki nem jókedvéből van ott... Hanem mert a fizetés kb. éhbér-szint, különösen vidéken.
Én mondjuk elkerülöm az ilyen tolongásokat (szociális fóbia, klausztrofóbia), illetve mert tudom, hogy amit itt osztanak az nagyon szar, de megértem valahol azokat is akik beállnak. És amíg marad így a helyzet addig ez is marad, hiába szánalmas. Boltban is ami akciós az pillanatok alatt elfogy. Kiábrándító? Az. De amíg a nyugdíj nevetségesen alacsony, a fizetések többsége szánalmas kegyelempénz, a segélyről meg jobb nem is beszélni...
Addig sajnos ez az ország kiábrándító marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!