Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet ebből kilépni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ebből kilépni?

Figyelt kérdés

2 éve tart, mindketten házasok vagyunk. Főleg persze a szex a lényeg, de nem csak az van. Egymás életének részeivé váltunk. Jól van ez így. Aki járt hasonló cipőben, tudja, miről beszélek. Aki nem járt, inkább most ne kommenteljen, légyszi.

A helyzet az, hogy próbáltuk már többször befejezni.. hol a józan ész miatt, hol az érzelmek miatt, de egyszerűen nem tudjuk elengedni egymást.

Valaki volt már ilyen helyzetben? Ki tudtál lépni belőle végül? Ha igen, hogyan? Vagy ez így marad egy életre? :)

2019. aug. 13. 06:56
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Ennek 80%-ban az a vége, hogy egyik lebukik, és a házastársa kidobja. Felkeresi a szeretőt, hogy "őt választotta", váljon el érte ő is. Persze nem fog. Akkor főhősünk bosszúból lebuktatja, hogy neki se legyen jobb.

A maradék 20% az összes többi verzió: váratlan terhesség, szakítás, összejönnek hivatalosan is, bevallják egy gyenge pillanatban, vagy örökké így marad.

2019. aug. 13. 07:08
 2/7 anonim ***** válasza:
18%
Voltam, hogy még csak egyszer, utána megint még csak egyszer, stb. Nemet nem tudtam mondani, így elkezdtem, undok, utálatos lenni. Erre a másik mondta, hogy akkor itt a vége. Onnan már nincs vissza út. A baj az szokott lenni, hogy lesz helyette más és kezdődik újra az egész.
2019. aug. 13. 07:14
 3/7 anonim ***** válasza:
48%

"Jól van ez így."

Akkor most jó ez így,ahogy van,vagy nem?Ezt kellene eldönteni,nem csak mondogatni,hogy jó az ùgy ahogy van,hanem valóban ùgy is kell gondolni.Addig csak egy szép mondat.

"A helyzet az, hogy próbáltuk már többször befejezni.. hol a józan ész miatt, hol az érzelmek miatt,"

Valszeg senki nem akarja befejezni,akkor minek erőltetitek?Majd ha valamelyikőtöknek elég lesz,akkor vége lesz.De az akkor dog beköbetkezni,mikor az életetek azon része,ami miatt erre szükség van,megoldódik.

2019. aug. 13. 07:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt hittem nem tudok belőle kilépni.Na aztán 3 év után kezdtem megismerni teljesen az igazi személyiségét,ami nem igazán jött be.Kiábrándultam,és azt a nőt kezdtem el sajnálni,akivel együtt él :)
2019. aug. 13. 07:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Rohadt nehezen sikerült 4év után kimászni a szeretősdiből.Igazából már első évben próbálkoztam vele,de lehet sikerült is,de csak pár napra.Akkor sikerült végérvényesen,mikor választás elé állítottam.Engem vállasztott,aztán meggondolta magát,és akkor bennem meghalt valami.Maga a szeretősdi végetért akkor,de mai napig tudunk egymásról ,félévente még megiszunk egy kv-t is.

Hát nekünk így sikerült

2019. aug. 13. 08:47
 6/7 anonim ***** válasza:

követelőző lett, sértődött, majd visszakérte a lakáskulcsot. Fél év múlva újrakezdtük, egy év után ugyan ez. Fél év után újra kezdtük, s háromnegyed év múlva ismét kidobott.

42/F

2019. aug. 13. 09:30
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Mekkora r***banc vagy te jó Isten

Én mindig mondtom az emberiség kihalásra van itélve

2019. aug. 13. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!