Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szexkapcsolatban hogy lehet burkoltan rákérdezni, hogy ha egyedülálló lennék akkor esetleg lehetne-e köztünk szexnél több is?
"Úgy rettegek, hogy fél percig szingli legyek. Ha kidobnám a pasimat, akkor lennél a fix pasim, akit csalhatok, ha okot keresek rá?"
Női verzió. Tessék!
Ő kezdte?? Ohhh, jaaa hát akkor így tök más, így rendben van a megcsalás, ez egy teljesen elfogadható indok.... Jaaa, mégsem. De most ez komoly?! Hol vagyunk, az oviban? Jajj ő kezdte.🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Te meg folytattad! Ez semmire nem mentség! Sőt, ettől még szanalamsabb lett az egész.
Meg is érdemlitek egymást, majd őt tuti nem fogod megcsalni ugyebár....:D ő meg benne van a dologban annak ellenére, hogy tudja kapcsolatban vagy, szóval ő sem jobb egy fokkal sem! Zsák a foltját!
Huu de okos itt mindenki. Olyat még nem látott a világ hogy a pasi szépen gondosan elvált, majd amikor hivatalosan is szingli lett, nekiállt keresgélni új asszony után.
Úgyhogy ne dumáljanak itt a pasik hogy meg kell beszélni, meg nincs a félrelépésre ok stb. Arról nem is beszélve, egy válás évekig is eltarthat, jó hülye az aki ezalatt nem keres párt magának, legyen az férfi vagy nő, teljesen mindegy.
#13: elmondom neked, hogy én nő vagyok és így írtam, amit írtam! Ne keverjük már a szezont a fazonnal, itt szó nem volt arról, hogy a kérdező válófélben lenne, szimplán egy gerinctelen aljas ember, aki hátba támadja a társát!! Baromira nem mindegy, hogy valaki kapcsolatban van/házas és úgy b*alszik félre vagy már folyamatban a válás, külön laknak (!!) és úgy van az embernek valakije. Ez utóbbival semmi gond, hisz egy válás akar evekre is elhúzódhat, attól még az embernek lehet más valakije, hisz a házastársával már csak papíron vannak "együtt", nincs köztük semmiféle erzelmi és testi kapcsolat sem, külön élnek és mindenki tiszta lappal kezdte az életét.
De az, amikor valakinek eszébe sincs megoldani a problémát vagy eszében sincs tisztességesen eljárni és szakítás után kurogatni, helyette féreg módjára félre megy, arra nincs mentség! Semmiféle magyarázat nincs rá. Ennyi. Kivéve ha nyitott kapcsolatról van szó, de itt ez sem áll fenn. A kérdezőnek szimplán hiányzik a gerince...
Nem tudsz olvasni?
A többi kapcsolatom ami rendben volt, ott soha nem léptem félre.
Úristen kérdező te egyben vagy undorító és szánalmas! Most buksimit és dicséretet vársz, amiért a többi kapcsolatban nem b*asztal félre?! Huu de nagyon ügyi vagy, gratulálok. Attól még egy gerinctelen, aljas ember vagy! Megsúgom neked, hogy ez lenne az ALAP!! Hogy egy kapcsolatban nem járunk félre. Mond neked ez újdonság??
Arra válaszolj már, hogy mi a búbánatért vagytok egyáltalán ti együtt?? Miért nincs benned annyi, hogy szakíts és utána kúrogass??
Naív vagy.
Egy férfi azért kezd csak szex kapcsolatba foglalt nővel (feleséggel első sorban), mert csak szexet akar. Semmi érzelem, semmi közös program, semmi véletlen terhesség, vagy vegyél feleségül.
Aki komolyat akar, az olyan szingli nővel kezd, akivel ez lehetséges is.
Ezért téged dug, mert te vagy az, akitől nem akar semmi mást, és reméli, hogy te se tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!