Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meg tudnátok bocsátani a pasitoknak ha megcsalna titeket az exével?
Figyelt kérdés
Ha nagyon szeretnétek, de tudnátok, hogy ez a testi megcsalason kívül érzelmi megcsalas is volt, akkor mit tennétek?2019. aug. 7. 21:34
11/25 anonim válasza:
Repülne. AKár volt érzelem, akár nem.
12/25 anonim válasza:
Ezt csak te érezheted :) először is a párodnak biztosra kell mennie h többet nem teszi meg mert ha csak testisegrol lenne szó az más ott érzelmileg nem kötődik a pasi ha biztosra tudja h elszakadt a másik féltől és úgy érzed képes vagy megbocsátani és új alapokra tenni a kapcsolatod akkor hajrá, de ha tudod h az a tüske mindig benned marad akkor felesleges mert csak rosszabb lesz jönnek a viták a féltékenységek és a szakítás... Bár véleményem szerint ha tényleg szeretett volna akkor nem csalt volna meg... Ha egyszer megteszi máskor is tapasztalat:)
13/25 anonim válasza:
Mehetne amerre lát. De erre kis esélyt látok. Nem menne vissza az exhez.
14/25 anonim válasza:
Biztos,hogy nem. Menjen az exéhez vagy ahova akar és a továbbiakban azt nézze hülyének.
Ha nincs gyerek sem,akkor pláne .
Addig amíg én szeretem,tisztelem és nem csalom meg,addig ugyanez az elvárásom a párommal szemben. Ha képes megcsalni,akkor nem szeret és tisztel annyira,hogy normális ember módjára viselkedjen velem.
15/25 anonim válasza:
Nekem aztán tökmindegy, hogy testi vagy érzelmi megcsalás volt. Amint megtudom rúgom se.ggbe,aztán mehet amerre akar. Nem gondolkozom egy fél percig sem a megbocsátáson. Túl vagyok már ilyeneken, nincs második lehetőség.
16/25 anonim válasza:
Ha elég jól néz ki a pasi, annyiszor csalhatja meg következmények nélkül a csajt, ahányszor csak akarja.
17/25 anonim válasza:
Meg tudnék bocsátani.
Ettől függetlenül elbúcsúznék tőle, és soha többé nem akarnám látni.
18/25 anonim válasza:
Megbocsátani simán, minek mérgezzem magam emiatt. Ettől függetlenül csomagolhatna és mehetne vissza az exhez, mert a kapcsolatnak azonnal vége lenne. Bizalomvesztés = szakítás, szerelem ide vagy oda.
19/25 anonim válasza:
Az hagyján hogy ajtóstul vágnám ki, de még meg is veretném.
20/25 anonim válasza:
Azért érdekes, hogy megcsalás után mindenki a másikra mutogat. Ti komolyan azt hiszitek, hogy a hűség egy tulajdonság? Lótuszt! A hűség egy állapot, amit én tartok ébren a partneremben. Mint ahogy ő bennem. Ha megcsal, ÉN voltam kevés! ÉN nem tudtam benne a szerelem olyan fokát elérni, hogy észre se vegye, más pasi is van ezen a sárgolyón. Ha erre nem vagyok képes, az nem az ő hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!