Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi késztet arra egy nős férfit, akit otthon vár a várandós felesége, hogy megcsalja őt?
19-es. A gyk-s feminista kommandója a nőket sem kíméli. A férfiakat lehet szidni, de a nőknél ha már csak a felelősség kérdésének a halvány gyanúja is felmerül, 3 percen belül 0%-os lesz a válasz. Engem különösebben nem izgat a dolog, teljesen komolytalannak tartom ezt a százalékozást. Én ezért vagyok 46%-os, mert nem követem a nyájat, és van mögöttem 43 év tapasztalat. A gyerekkort leszámítva 28 év. Na meg aztán ki is mondom a véleményem, még akkor is ha sok embernek vagy fáj, vagy nem ért egyet, vagy fel sem fogja. Viszont én nem vagyok kislány, lepontozni nem szoktam soha, az a gyengeség jele. Aki viszont értelmesen, érvekkel alátámasztva indokol, még ha nem is azonos a véleménye az enyémmel, mindig zöld kezecskével értékelem. Engem sokakkal ellentétben nem az érdekel hogy ugyanazon a véleményen legyen velem a válaszoló, hanem hogy megismerjek más nézőpontokat is.
Na erre marha kevesen képesek, egyből nyomkodják a pirosat, mintha azzal sokra mennének. Persze saját magukat valami nagyon fejlett és modern, empatikus embernek gondolják. Főleg amikor a 21 éves kislányok akarnak kioktatni olyan kérdésben, amiről ők csak hallottak, én meg már keresztül is mentem rajta. Na ezért is komolytalan az egész.
A kedvencem meg az, hogy azért pontoznak le, mert nem optimista választ adtam. :D Bakker, már az is sérti itt a kommandót, ha van saját véleményem, de az nem optimista. Ezen is el lehet gondolkodni, hogy ki van fordítva bekötve.
A megcsalá semmire nem elfogadható indok, de:
- Egy hárpia a felesége
- Üti-veri a felesége
- Nem fekszik le vele a felesége
- Csak mert megteheti
- Hirtelen jött, nem "gondolkodott"
- Másba lett szerelmes, de gyáva lépni az anyagiak és/vagy gyerek/ek miatt
- Egy bizonyos dolgot nem tesz meg neki a felesége. Pl.: fenékbe nem engedi, nem szopik (jól), egyéb perverziók
Bocs, ha kihagytam valamit. Nagyjából ennyi. Mint a nőknél. Ők is ugyanezekért szoktak félrelépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!