Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi késztet arra egy nős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi késztet arra egy nős férfit, akit otthon vár a várandós felesége, hogy megcsalja őt?

Figyelt kérdés
2019. aug. 5. 12:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
26%
Ó szegény nő, roh@dék férfi!
2019. aug. 5. 15:56
 22/25 anonim ***** válasza:
39%

19-es. A gyk-s feminista kommandója a nőket sem kíméli. A férfiakat lehet szidni, de a nőknél ha már csak a felelősség kérdésének a halvány gyanúja is felmerül, 3 percen belül 0%-os lesz a válasz. Engem különösebben nem izgat a dolog, teljesen komolytalannak tartom ezt a százalékozást. Én ezért vagyok 46%-os, mert nem követem a nyájat, és van mögöttem 43 év tapasztalat. A gyerekkort leszámítva 28 év. Na meg aztán ki is mondom a véleményem, még akkor is ha sok embernek vagy fáj, vagy nem ért egyet, vagy fel sem fogja. Viszont én nem vagyok kislány, lepontozni nem szoktam soha, az a gyengeség jele. Aki viszont értelmesen, érvekkel alátámasztva indokol, még ha nem is azonos a véleménye az enyémmel, mindig zöld kezecskével értékelem. Engem sokakkal ellentétben nem az érdekel hogy ugyanazon a véleményen legyen velem a válaszoló, hanem hogy megismerjek más nézőpontokat is.

Na erre marha kevesen képesek, egyből nyomkodják a pirosat, mintha azzal sokra mennének. Persze saját magukat valami nagyon fejlett és modern, empatikus embernek gondolják. Főleg amikor a 21 éves kislányok akarnak kioktatni olyan kérdésben, amiről ők csak hallottak, én meg már keresztül is mentem rajta. Na ezért is komolytalan az egész.

A kedvencem meg az, hogy azért pontoznak le, mert nem optimista választ adtam. :D Bakker, már az is sérti itt a kommandót, ha van saját véleményem, de az nem optimista. Ezen is el lehet gondolkodni, hogy ki van fordítva bekötve.

2019. aug. 5. 16:05
 23/25 anonim ***** válasza:
30%
#10! "Na ezért nem szülök senkinek. 36/n" Kac! Kac!
2019. aug. 5. 18:05
 24/25 anonim ***** válasza:
25%

A megcsalá semmire nem elfogadható indok, de:

- Egy hárpia a felesége

- Üti-veri a felesége

- Nem fekszik le vele a felesége

- Csak mert megteheti

- Hirtelen jött, nem "gondolkodott"

- Másba lett szerelmes, de gyáva lépni az anyagiak és/vagy gyerek/ek miatt

- Egy bizonyos dolgot nem tesz meg neki a felesége. Pl.: fenékbe nem engedi, nem szopik (jól), egyéb perverziók

Bocs, ha kihagytam valamit. Nagyjából ennyi. Mint a nőknél. Ők is ugyanezekért szoktak félrelépni.

2019. aug. 5. 18:43
 25/25 anonim ***** válasza:
32%
Mi? Hát a vére! Ezt magában hordja, aki ilyen... Nincs rá magyarázat. Nem kell ilyennel házasodni, mert sírás lesz a vége. Én is ismerek ilyet, de nem értem a feleségét sem. Tudnia kellett, hogy milyen... Mégis házasok, már gyerekkel. :D Fel nem foghatom, hogyan... :D Vagy ennyire hülye a nő vagy nem szerelemből vannak együtt.
2019. aug. 5. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!