Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi késztet arra egy nős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi késztet arra egy nős férfit, akit otthon vár a várandós felesége, hogy megcsalja őt?

Figyelt kérdés
2019. aug. 5. 12:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%

Bizonyos férfiak érdeklődése pont a terhességtől kezd csökkenni a párjuk felé. Előre nem lehet felkészülni erre, mert a férfiak sem tudják előre, mint ahogy vannak terhes nők is akik eleve elutasítják a szexet pedig nem lenne indokolt.

Mondjuk akkor is lehetne benne egy betyárbecsület, hiszen az ő gyereke is, sokan mégis a farkuk után futnak azután jön csak minden más.

A másik ilyen fázis a kisbabás korszak amikor menekülőre fogják a férfiak. Túlóra, edzés, ivászat barátokkal, csajozás, mindegy csak ne kelljen hazamenni. Mi állhat a háttérben, nyilván a saját élvezete elsőbbséget élvez, mi más?

2019. aug. 5. 13:28
 12/25 anonim ***** válasza:
33%
Oké, de hol talál a félrelépéshez nőt?
2019. aug. 5. 13:32
 13/25 anonim ***** válasza:
23%

Egyetértek, nehéz ügy ez, mindenki megsínyli akinek köze lesz bármilyen csaláshoz.

2019. aug. 5. 13:40
 14/25 A kérdező kommentje:
#12 Nem olyan nehéz, mint azt gondolnád...
2019. aug. 5. 13:49
 15/25 anonim ***** válasza:
21%
Nem próbáltam még, de gőzöm sem lenne hol keressek. Meg aztán magamból indulok ki, és minden nőt úgy képzelek el hogy van tartása, és nem fekszik össze akárkivel is. Pont ezért tartom képtelenségnek, hogy egy nő belemenjen szeretői viszonyba. Számomra ez elképzelhetetlen.
2019. aug. 5. 14:08
 16/25 anonim ***** válasza:
48%

Nem a megcsalásra gondoltunk, hanem a párválasztás-jól választás, önismeret és egyebekre összességében.

2019. aug. 5. 14:12
 17/25 anonim ***** válasza:
48%
Ja nem is nekem írtad, na itt kezdődik :D figyelmetlenség.
2019. aug. 5. 14:13
 18/25 anonim ***** válasza:
18%
Az, hogy nem szereti a párját. Ennyire egyszerű. Én sokkal inkább a nő felelősségének érzem azt, ha olyan pasinak szül gyereket akin a vak is látja, hogy kicsit se szereti a nőt. De persze kell a gyerek mert már a szomszéd Marikának is van meg lehet a facebookon mutogatni. Az már nem számít, hogy nagyon nem a megfelelő férfi az apa, direkt figyelmen kívül hagyja a jeleket amikből egyértelmű, hogy nem szereti a párja. Nem tudom ilyen esetekben csak a férfit hibáztatni, egy gyerek két ember felelőssége. Aki olyannak szül aki nem is szereti az magára vessen.
2019. aug. 5. 15:13
 19/25 anonim ***** válasza:
23%

Mégis milyen válaszokat várnak ilyenkor?! Mit kellene írni ide?

Ha leírod a lehetőségeket lepontoznak, a "s. zarházi" "gerinctelen féreg" stb. a 'helyes' válasz.

Komolyan... :)

Ja nő vagyok, szal nem rólam szól a kérdés.

2019. aug. 5. 15:19
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Én olyat is ismerek, hogy az illető terhes nő kúrt félre, naaa az mi már? :(
2019. aug. 5. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!