Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért játszom el ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért játszom el ennyire a naívat? Hogy szálljak ki ebből?

Figyelt kérdés

Egy 30 évvel idősebb férfi szeretője vagyok akinek felesége van és 3 gyermeke (jöhetnek a negatív kommentek, tudom miről van szó, és mi vagyok..) Azt is tudom, hogy amiket mond, hogy : soha senki iránt nem érzett így és hasonló társai...nem csak nekem szól. Vagy 50 nővel megcsalta már a feleségét és mégis kitart mellette.

Belszerettem. Szeretek mindent benne, de tudom, hogy sohasem lehetünk hivatalosan együtt. Azt is tudom, hogy amiket mond, csak a sablonszöveg. Mégis elhiszem. El akarom hinni. Hogy szálljak ki ebből? A legjobban amiatt undorodom ettől, hogy a felesége, hogy érezhet, vagy érezne, ha kiderülne.

Viszont gyenge vagyok még ott hagyni. Pedig biztos vagyok benne, hogy rajtam kívül is van más.

Arra is gondoltam, hogy elköltözöm. Mit tegyek?

2019. aug. 4. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:
96%

Mit eszel egy 30 al idosebb öpasin? Apakomplexusod van? Önbecsulésed meg nincs?

Nem találsz korban hozzádillö,nötlen pasit???

2019. aug. 4. 22:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mik azok a fantasztikus tulajdonságok amiért beleszerettél? :D
2019. aug. 4. 23:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
azta paszta :D Mik vannak?! Vicces de egyben szomorú is.... :\
2019. aug. 5. 01:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Minden kapcsolatot elvágsz vele. Letiltod, elköltözöl és keresel segítséget, barátnő aki melletted lesz. Ez csak egy függöség amiben vagy. Ahogy a drogról, erről is lehet jönni, de lesznek "elvonási tüneteid"- csak mégegyszer újra láthatnám, még egyszer blablabla...

Azt kell felfogjad, hogy miért akarsz egy 3 gyerekes, 30 évvel idősebb hazug férget magadnak?

Jól mondod, EL AKAROD HINNI, hogy szeret, pedig az ilyen féreg csak magát szereti. Tudatosítsd magadban, hogy ez nem szerelem, csak te képzelsz oda dolgokat.

Sok sikert!

2019. aug. 5. 08:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Te vagy, akinek a szeretőjének a gyereke megtudta a sztorit? Vagy te vagy "mindkét fél" és kamuzol?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

2019. aug. 5. 11:41
 6/6 anonim ***** válasza:
90%
Nincs ezzel gond. 50 éves korodban majd téged is 20 éves lánnyal csal a férjed.
2019. aug. 5. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!