Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet legkönnyebben elcsábítani egy házas pasit?
Figyelt kérdés
2019. aug. 2. 01:00
11/17 anonim válasza:
Akit te el tudsz a feleségétől csábítani, azt majd tőled is el lehet :)
12/17 anonim válasza:
Hát, az enyémet pl. sehogy. :D Bolondul értem és bárkit elküldene. Menj oda, ilyen egyszerű. Akit vinni lehet, azt vigyék is a ribik, nem kár értük. :D A jó pasik úgyis megmaradnak nekünk.
13/17 anonim válasza:
Utolsó azért megnéznem ,h mennyire mondana nemet egy jó nőnek 😂😂😂.
14/17 anonim válasza:
#13-as, te hány éves vagy? 12?
Az én férjem már egy csomó felajánlást kapott. Konkrét felajánlkozást jó nőktől. Humoros, közvetlen társasági ember, néhányan már félreértették. Komplett szerelmi vallomást adtak elő. A férjem hazajött és elmondta.
Nekem is "udvaroltak" már férfiak amitóta házas vagyok, de hidegen hagynak.
Egy stabil házasságba nem fér el egy harmadik. Ha valakit el lehet csábítani, azt vigyék, nem kár érte.
15/17 anonim válasza:
Utolsó, csak a tisztánlátás végett, volt ilyen férfival dolgom, nagyon rendes volt, imádta a családját, a gyerekeit és a feleségét is, rendszeresen mesélte a többi nő felkéréseit is a feleségének. Engem is. És rendszeresen át is járt hozzám. Nem azt mondom, hogy a te férjed is ilyen, csak mondom.
16/17 anonim válasza:
Na hát az én barátnőmnek is ilyen házas pasi a pasija.Nem nem vagyok 12 éves, de naív sem ahogy te.😂😂
17/17 anonim válasza:
12-es.Nyugodj meg én elcsábítanám, ha akarnám s férjed.Aztán csak néznél mint a moziba.Add ide a nevet és hogy hol dolgozik,aztán csak nézzél....😂😂😂És ne jelentsd be neki hogy rá fog menni egy lány. Volt már ilyen fogadás és én nyertem .Csak ugye te is és én is tudom ,h mi lenne a vége. Inkább maradj csendben,mert a végen fel kel kelned a rózsaszín álmodbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!