Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nagyon hiányzik a szex?
Lassan 1 éves lesz a babánk és mióta megszületett szinte semmi szex nincs. Max havonta 1x,de általában még ennyi se. Ha bepróbálkozom nagyon sokszor vissza utasít. Mindig a gyerekre fogja, hogy mert nem alszik el időben és mire elalszik ő fáradt. De ha időben alszik el akkor sincs semmi. Nagyon unom már. Annyira kivagyok már hogy megcsalni is képes lennék holott elítélem a megcsalást, de még arra sincs esélyem, itt a gyerek. Mielőtt valaki azzal jönne hogy biztos én akartam a gyereket, nem, leginkább ő volt oda.
Ezen kívül elvagyunk, igazából olyan semleges kapcsolatban. De fiatal vagyok még, nem szeretném így leélni az életem. Szószerint már a falat kaparom.
Van olyan aki ez miatt elvált? Vagy az hülyeség lenne?
Beszéltetek már erről? Hogyhogy ő fogja a gyerekre a fáradtságot, nem te vagy vele otthon? Mármint, nem számonkérésből, csak ez nekem fura, hogy neked lenne energiád, neki meg nem, azért ez általában fordítva szokott kinézni... Egyébként nem véletlen, hogy a válások igen jelentős százaléka az első gyerek születését követő olyan 1-1,5 évben történik. Nem mindenki tud megbirkózni az új szereppel.
Viszont kommunikáció. Adj még egy kis időt neki, hátha ismét magára talál.
Ha azt mondja, hogy "semmi", akkor olyan baja van, amit nem mer elmondani, vagy tudja, hogy szakítás lenne ha őszinte.
Két komoly probléma van.
1. Nem tudjátok megbeszélni, hogy mi a baj.
2. Nem foglalkozik a saját gyerekével.
Nem azt mondom, hogy váljatok el egyből. De ebből válás lesz, ha ezen az úton haladtok tovább.
Nagyon komoly intő jel, hogy se te, se a közös baba nem érdeklitek! Lehet, hogy ő már azt várja, hogy te hagyd el. Akkor nem ő lesz a szemét mások szemében, aki kiteszi a Zasszonyt a kicsivel.
Az is lehet, hogy már van valakije.
Szerintem mondd meg neki, hogy ez egyértelműen válás felé tendál és ugyan lehet, hogy a "semmi" definíciója is, de lehet, hogy nem. Úgy legalább esélyetek lenne rá, hogy megoldjátok. Nem tudom előtte te voltál-e az, aki napi szinten akart szexelni, mert ez nőben azért sajnos ritka, de ha így volt, akkor esetleg emlékeztesd rá, hogy jó volna, ha egy kicsit eljönne az ideje a viszonzásnak, mert most neked lenne szükséged némi töltésre (szó szerint).
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!