Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pénzért lettél volna valakivel, de úgy érzed többet akarnál vele, elmondanád neki, hogy hiányzik?
Veszíteni nem veszíthetsz semmit. Max azt mondja, hogy k_rvákkal nem szeretne kapcsolatot létesíteni.
Ezt pedig elfogadod, hisz te vállaltad a 'szakmádat'.
Azért nem ugyanaz a kettő. :D
Na meg alapból pl sokkal több olyan nő van a világon, akivel szexelnék. Kapcsolatot viszont egy szűk részhalmazzal kezdenék csak. Függetlenül a munkájától. Valószínűleg ezzel a legtöbb férfi így van. (Ahogy a nők is.)
Kíváncsi vagyok. Ha azt mondaná, hogy oké, de csak akkor, ha más munkát keresel, akkor azt elfogadnád? Én tartom magam annyira nyitottnak, hogy ha szimpatikus a nő, akkor ne zavarjon a múltja, de azt már nem tudnám elfogadni, ha mellettem is művelné a hivatását.
"Ha pénzért lettél volna valakivel, de úgy érzed többet akarnál vele,"
Elárulnád, mégis minek nézel te minket, kérdező?
#4 El tudná fogadni, beszéltünk erről, és mellette természetesen nem csinálnám. Ő is pont annyira kalandos előéletű, mint én. Szóval ha emiatt ítélne el, azzal csak magát köpné szembe. De igazad van amúgy, vesztenivalóm nincs, ha elutasít, hát majd lesz más :)
Ja amúgy én sem hivatásos vagyok, hanem ilyen sugar baby féle egyetemista.
Szerintem is elég álszent lenne a csávó, ha elítélné a kérdezőt.
Egyébként nyilván mondd meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!