Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hàzastárs vagy Szülök?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hàzastárs vagy Szülök?

Figyelt kérdés

Szerintetek mi a sorrend?

Kinek kell az elsö helyen allnia?

Hazastarsad kivansaga a fontosabb vagy az h a szüleid ne bantsd meg?

Ki az elsö nalatok?

Szülöknek mindig ugrani kell es a hazastarsal veszekedni miattuk?

Vagy a szülöknek elfogadniuk h a gyerekük felnött es van ami fontosabb neki?

2019. júl. 8. 11:50
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:

Mennyire alltok ki a parotok mellett?

Akkoris ha a szülöket megbàntod?

2019. júl. 8. 11:51
 2/25 anonim ***** válasza:
73%
Igazából azt mondanám hogy a házastárs fontosabb. Viszont a szüleid mindig a szüleid maradnak, míg a házastárs bármikor leléphet. Ezt pont most élem át.
2019. júl. 8. 12:00
 3/25 anonim ***** válasza:
77%
‘Ezért az ember elhagyja apját és anyját, a feleségéhez ragaszkodik, és a kettő egy testté lesz. (Mt 19,5)
2019. júl. 8. 12:01
 4/25 anonim ***** válasza:
79%
Akinél a válasz a "szülők", az ne házasodjon.
2019. júl. 8. 12:02
 5/25 anonim ***** válasza:
73%
Házastárs. "De Isten a teremtés kezdetén férfit és nőt alkotott. Az ember ezért elhagyja apját, anyját, a feleségéhez ragaszkodik, és ketten egy test lesznek. Ettől kezdve többé már nem két test, hanem csak egy." (Mk 10, 6-8) Aki nem hívő, az hagyja figyelmen kívül az idézet első mondatát!
2019. júl. 8. 12:02
 6/25 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem azt kellene szem előtt tartani, hogy a szülő az biztos pont az életben (akinek még élnek), bármikor ott van ha baj van, de egy házastárs vagy élettárs ideig óráig van jelen az ember életében, mert a szerelem mulandó. És ha valaki a mulandó szerelem miatt hanyagolja a szülőket, akkor majd a szülők is hanyagolni fogják a gyereküket akkor mikor a legnagyobb szükségük lenne egy anyai vagy apai jó szóra. Le lehet pontozni....
2019. júl. 8. 12:04
 7/25 anonim ***** válasza:
91%

Én, én vagyok az első!

Akinek nem tetszik amit csinálok, azzal nem tudok együtt lenni, bármennyire is szeretem az illetőt. Teljesen mindegy, hogy hol van utánam a sorrendben.

Szülő vagy párkapcsolat kérdésben pedig mindig kell kompromisszumot kötni. Szeretem a szüleimet és szeretem a páromat. Nyilván a párom többször jön ki előnnyel, mert vele hosszabb távra tervezek. De mindegyiknek szeretnék adni kicsit magamból, mindegyikre szükségem van. Ha páromnak nem tetszik, hogy a szüleimmel foglalkozom, akkor elmehet ő is a szüleihaz, vagy barinőzni, vagy mit bánom én. Nem szoktam ügyet csinálni ebből. Mindegyik fél megérti, hogy nem állhatok rendelkezésükre örökre

2019. júl. 8. 12:12
 8/25 anonim ***** válasza:
69%

A társam áll az első helyen(igaz most nincs párom). A szülőkről le kell válni, mindenkinek megvan a saját élete. Ugyanígy a szülőknek is el kell engedni a gyerekeket, fel kell fogniuk hogy felnőtt lett, és saját döntései, saját szokásai, saját élete van! Nálam édesanyám az aki próbált mindig is beleszólni a dolgokba, 1 percig sem toleráltam. Nem az ő élete hanem az enyém, tehát nekem kell dönteni dolgokban. Én már most tisztában vagyok vele hogy ha a gyerekeim nagyok lesznek akkor az az ő életük lesz, nekik kell megtalálni az utat, segíteni persze lehet, de nem kéretlenül... Nem mindenkinek az a jó ami saját magunknak! Ezt nem tudja nagyon sok ember felfogni.

F36

2019. júl. 8. 12:13
 9/25 anonim ***** válasza:
74%

A házastársam, a gyerekem apja.

Aki szerint a házasság csak múló szeszély, az ne házasodjon.

Mellesleg nekem nem volt olyan nehéz döntenem, mert a szüleim utálnak, nem is beszélnek velem, szerintük tönkretettem az életüket (megszülettem, ez volt a bűnöm). A házastársam engem választott, azért van velem, mert velem akar lenni. Míg a szüleim csak kényszerből.

2019. júl. 8. 12:15
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

vajon a szülő nem léphet le? A gyerek?

Miért házasodik valaki, aki válásra készül?

Nekem érthetetlen.

2019. júl. 8. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!