Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan értessem meg vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg vele, hogy válni akarok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Előre szólok, mindenki válasza érdekel.

Férjemmel évek óta megromlott a kapcsolatunk. Van közös gyerek is. Folyamatosan kerestem az okokat, a megoldást, de nem találtam. Majd rájöttem, hogy valószínű nárcisztikus személyiség.

Az a lényeg, nem akarok több energiát beletenni a kapcsolatba, mert ő sosem akart. Azt hittem megcsal, nem szeret, undorodik tőlem. De mégsem ment el. Nem értettem.

Legutóbbi beszélgetésünkkor teljesen komolyan mondta, hogy ő semmit nem rontott el, csak én vagyok a hibás. Ekkor döbbentem rá, hogy nárci. Tehát sosem lesz jobb.

10 hónapja nem szexeltünk, majd ha én próbálkozok, akkor lehet valami. Sosem érezte szükségét, hogy nekem is jó legyen, azt mondta, majd nekem is lesz jó. Egyszer. Talán.

A gyerekek nevelését csak én rontottam el, neki ebben nincs szerepe.

A lényeg, mondtam neki, hogy válni akarok. Mert szükségem van nekem is és a gyerekeknek is a nyugodt légkörhöz. Volt félretett pénzünk, azt elszórta. Most újra gyűjtögetek, hogy legyen hova mennie. A ház, amiben lakunk, az én nevemen van. De ezt sem érti meg, hogy minek teszek félre. Mintha nem fogná fel, hogy a költözéséhez, az albérletéhez kell. Mintha azt hinné, hogy úgysem megyünk szét. Tervezget a jövőre. Pedig konkrétan megmondtam neki, hogy el fogunk válni, és vége a kapcsolatnak. De mintha a falnak beszélnék. Miből értene? Mit tegyek, hogy felfogja, hogy véget ér a házasság, mert szex nélkül nem akarok élni?

2019. júl. 6. 23:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
76%
A kukás az egy jó szakma. Ez az ember nem becsül más embereket!
2019. júl. 7. 01:05
 22/29 A kérdező kommentje:

21-es. Szerintem sincs rossz szakma. Mindenben támogatom a gyerekeimet, amit akarnak csinálni, dolgozni később. Minden mit.

Csak ez egy kamasz lánynak még nem egyértelmű.

2019. júl. 7. 01:15
 23/29 anonim ***** válasza:
88%

Én beadnám a papírokat aztán még aznap vennék új zárat és kitenném a cuccait. Hívnék pár férfi ismerőst,családtagot,hogy pár napig legyenek velem,ha netalán történne valami.

A többi találkozásotok úgyis hivatalos úton lesz.

Valamint: normális vagy? Még te akarsz neki pénzt adni? Meg türelmeskedni?! Bántja a gyerekeidet! Szedd már össze magad és dobd ki!

2019. júl. 7. 05:14
 24/29 anonim ***** válasza:
78%
Ha bántalmazza a gyerekeket akkor talán ne legyen joga látni őket felügyelet nélkül. Nehogy adj neki pénzt albérletre. Szépen add be a papírt és kozold vele. Ha félsz, akkor hívj át valakit (apukád, bàrmilyen férfi ismerős/rokon, lehet nő is igazából hátha számít) és tedd ki szépen
2019. júl. 7. 07:26
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell kogy megértse... Beadod a válást majd postán kiértesítik...

Egy ilyen baromnak ne akarj jót, mert ő sem akar neked!

Ha nem akar válás után költözni, ugyanazt javaslom amit előttem is írtak, szólsz pár férfi rokonnak, kiteszitek a cuccait és pá...

F36

2019. júl. 7. 16:06
 26/29 anonim válasza:
Szia. Pakold össze a cuccait és tedd ki... aztán add be a valókért... csak szórakozik rajtad...
2019. júl. 8. 13:57
 27/29 anonim ***** válasza:

Beadtad? Eltelt egy munkanap.

Ne várd meg a következő hetet!

Most nyár van, ítélkezési szünet lesz mindjárt, ősszel fogják csak kitűzni a válópert, de kérhetsz tanácsot, milyen iratokat adj be úgy, hogy akár per tartása nélkül elválasszanak.

Nekünk 2 polgári ügyünkben hoztak idén tárgyalás nélkül ítéletet!

2019. júl. 9. 03:57
 28/29 anonim ***** válasza:

"Miből értene? "

Ha beadnád a válópert. Nem kell hozzá a beleegyezése.

2019. júl. 9. 16:39
 29/29 anonim ***** válasza:
A ház a te neveden van, vagy emellett még te is fizetted ki az egészet? Mert, ha neki is van benne pénze, akkor add oda a részét így vagy úgy.
2019. júl. 21. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!